Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ

22 – 28 Kasım haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar, haftanıza evinize, yuvanıza, ailenize yönelik girişimlerinizle adım atacaksınız. Pazartesi ve salı günleri aile hayatınızda, ev ortamınızda duygusal iniş çıkışlarınız çok yüksek olabilir. Ani ve hızlı kararlar almaya, ufak tefek krizler yaşamaya meyilli olabilirsiniz.

Çarşamba, perşembe ve cuma günü özel hayatınızın üzerine eğileceksiniz. Aşk hayatınız daha fazla ön plana çıkacak. Hayatınızda bir insan varsa onunla güzel planlar yapabilirsiniz. Sinema, tiyatro ya da gezilecek görülecek yerler, kendi hobilerinizin üzerine düşme ya da bir eğitim fırsatı yakalama imkanı perşembe ve cuma günleri ön plana çıkabilir.

Pazartesi günü Güneş’in Yay burcuna geçmesiyle beraber kendi hayat amacınızı gerçekleştireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu bir aylık dönem içerisinde kendinizi bir çocuk kadar mutlu hissedebilirsiniz. Coşkunuz artacak hayata bakış açınız değişecek. Parasal konularla çok ilgiliydiniz ve bu para ile ilgili konularda neler yapabileceğinizi gördüğünüz bir Ay tutulması gerçekleşti. Şimdi artık hayata daha güvenli, dört elle sarılmanın zamanı geldi. Değişik insanlarla bir araya gelebilirsiniz, önemli iş anlaşmaları, gelecek planları, konuşmalar, görüşmeler sizi fazlasıyla heyecanlandırabilir. Çarşamba gününden sonra Merkür bu alanlarınızı ziyaret etmeye başlıyor. Hukuki bir problemin üzerine düşme zamanı. Aynı zamanda ticari faaliyetlerinizde konuşma görüşmelerinizi de hızlandırabilirsiniz. Ama son 1,5 yıldan beri hala özellikle eğitim, seyahat konularında, yabancılarla yapılacak işler, medya iletişim, ticaret ve hukuk alanlarında ne yapmanız gerektiğini görmediyseniz yaşayacağınız olaylarla bu konuları da bu hafta fark edeceksiniz. Bu anlamda salı ve perşembe günlerine dikkat edin. Öğrenci bir Koçsanız bu dönem derslerinizin üzerine düşmek önem kazanırken kendinizi derslere vermek, aynı zamanda eğitimle ilgili konularda kendinizi ön plana çıkarmak anlamında şanslı ve iyimser hissedeceksiniz. Hafta sonu yapılması gereken gündelik işleriniz devreye girebilir ve ev hayatınıza daha fazla önem verebilirsiniz. Bununla birlikte bağırsak ve sinir sisteminize dikkat etmelisiniz.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, iletişimi kuvvetli, yakın çevrenizle beraber yapacağınız planlarınızın aktif olduğu bir hafta başlıyor. Pazartesi ve Salı günleri ağırlıklı olmak üzere yakın çevrenizde olup biten olaylar çok hızlanabilir, buralarda çok anlık tepkiler devreye girebilir. Kendinizi güvende hissettiğiniz yerlerde bile güvende hissetmek kolay olmayabilir.

Bu pazartesi Güneş’in Yay burcuna geçişiyle beraber önünüzdeki 1 ay boyunca kendinizi ve kimliğinizi para konularında ortaya koymaya başlayacaksınız. Müşterek paranızla ilgili konu ve olaylar hayatınızda yer edecek. Aynı zamanda vergi, kredi, faiz ya da banka ile bir işiniz varsa bu dönem bu konuların çok fazla aktif olduğunu görebilirsiniz. Mirasla ilgili bir konuyu ele almak anlamında da şanslı bir ay içerisine giriyorsunuz. Nafaka ile ilgili konu ve olaylar yine önem kazanıyor.

Maddi konularda yaşadığınız birtakım sıkıntı ve problemler varsa çarşamba gününden sonra iki haftalık döngü içerisinde sıkıntılarınıza çözüm üretmek kolay olacak. Sadece maddi konular değil aynı zamanda hayatın gizemli yönlerini de keşfetmeyi seveceğiniz bir döngü içine giriyorsunuz. Biraz daha spritüel, mistik, ruhsal konularla ilgili olabilirsiniz. Hatta bu dönem tanışacağınız bir insan, hayatınızda gerçekten etkili olabilir ve size önemli bir konuda yol gösterebilir.

Salı ve perşembe günü 1,5 yıldan beri ödemeleriniz, borçlarınız ya da hayatınızı düzene koyma konusunda uygulayamadığınız konuları karşınıza getirecek. Salı ya da perşembe günü bir borçla bir ödeme ile karşılaşabilirsiniz ya da bankayla, para ile ilgili bir konu kendinizi zor ve kötü hissetmenize neden olabilir. 19 Kasım’da sizin kendi alanınızda hem sağlığınıza hem de kişisel girişimlerinize dikkat etmeniz gereken bir tutulma vardı. Ama aynı zamanda önemli kararlar alacağınız bir tutulmaydı bu. İşte bu tutulmada vermiş olduğunuz kararlar konusunda, ikili ilişkiler ve özel hayatınızdaki insanla bazı anlaşmazlıklar yaşamaya meyilli olabilirsiniz. Ya da verdiğiniz kararları sorgulayabilirsiniz.

Perşembe ve cuma günleri ailevi konular ön planda olurken hafta sonu daha keyifli zamanlar sizi bekliyor. Çocuğunuz varsa onu alıp şöyle bir dışarıya çıkmak, kendinize, hobilerinize zaman ayırmak, hoşlandığınız biri, flörtünüz varsa onunla dış ortamlarda bulunmak hoşunuza gidebilir.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, haftanıza parasal işlerinizle başlıyorsunuz. Maddi konularda kendinizi güvene alma ihtiyacınız yüksek olacak. Pazartesi ve salı günleri bir yandan kendinizi güvende hissetmek isterken bir yandan da evinize, ailenize, yuvanıza ekstra harcamalar yapmaktan kendinizi alıkoyamayabilirsiniz. Para ile ilgili konularda ani kararlar verebilirsiniz.

Bu pazartesi Güneş Yay burcuna geçiyor, ikili ilişkiler ve özel hayatınızın detayları ön plana geçmeye başlıyor. Bir ay boyunca işiniz, sağlığınız, yakın, uzak çevreniz, kariyeriniz sizin için önemli olmayacak. Bu bir ay boyunca ilişkilerle büyümek isteyeceksiniz, karşı tarafa daha fazla paye vereceksiniz. Hayatınızda bir insan yoksa hayatınıza bir insanı almak isteyeceksiniz. Yeni biriyle tanıştırılabilirsiniz, bir ilişkiye yelken açabilirsiniz. Hayatınızda bir insan varsa algınızı, ilginizi o kişiye çevireceksiniz ve onun verdiği kararlar doğrultusunda hayatınızı yaşayacaksınız. Burası sadece ilişkiler değil ortaklı işler alanınız. Demek ki bu bir ay boyunca yalnız kalmak istemeyeceksiniz. Diğer insanlardan alacağınız onay önemli olacak ve diğer insanlarla beraber büyümek, bir işe soyunmak isteyebilirsiniz. Bu dönem içerisinde size düşmanlık eden size sıkıntı yaratan insanlarla, problemlerle uğraşmak önem kazanabilir. Hukuki bir meseleyi ele almak durumunda olabilirsiniz.

Çarşamba günü Merkür bu alanlarınıza girer girmez sıkıntı ve sorun yaşadığınız konuları toparlamanın da yolunu bulacaksınız. Salı ve Perşembe günlerine dikkat edin çünkü sevdiğiniz insanın bazı davranışlarıyla, sözleriyle sizi aşağıya çektiğini ya da daha öncesinde benzer bazı konularla uğraştığınızı göreceksiniz. Bir buçuk yıldan beri ikili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili konularda, ortaklı işlerinizle ilgili konularda çok önemli detayları fark etmiş olmalısınız. Eğer fark etmediyseniz salı ve perşembe günleri yaşayacağınız olaylarla ne yapmanız gerektiğini çok net bir şekilde anlayacaksınız.

19 Kasım’daki tutulma sizin kadersel alanınızda gerçekleşti şimdi pazartesi ve salı günleri bu tutulma noktası Merkür tarafından tetiklenecek. Demek ki işle ilgili, hizmet ve sağlıkla ilgili alanlarda bazı anlaşmazlıklara açık olabilirsiniz. Olaylar çok hızlı tetiklenecek o yüzden bu hafta başı pazartesi ve salı günleri hazırlıklı olmayı ihmal etmeyin.

Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, bu hafta sizin için oldukça önemli. Kendi istek ve beklentilerinize odaklanabilir, hızlı haberler alabilir, yerinizde duramayabilirsiniz. Alışverişe gitmek, sosyalleşmek ve sabırsız etkiler üzerinizde yer edebilir. Pazartesi ve salı günleri ani kararlar almaya da meyilli olacaksınız. Pazartesi günü Güneş Yay burcuna geçiyor iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda dolaşmaya başlıyor. 1 ay boyunca kimliğinizi, kendinizi iş ortamlarınızda göstereceksiniz. Gündelik hayatınızın ritmi önemli olacak. Sağlığınızla ilgili konular da cabası, bu alanlarda kendinizi ortaya koymak isteyeceksiniz. Algınız işe döndüğü için işle ilgili kritik noktalarda kritik insanlarla tanışabilirsiniz. Yanınızda çalıştığınız ya da yanınızda çalıştırdığınız insanlarla olan bağlantılar kuvvetlenebilir.

Çarşamba’dan sonraki 15 gün boyunca sağlık kontrollerinizi yaptırmak, beslenme şeklinizi gözden geçirmek, sporla ilgili bir aktiviteye yazılmak önemli olacak. Bu dönem çok çalışacaksınız ve çalışmaktan da mutluluk duyacaksınız.

Salı ve Perşembe günlerine dikkat, iş ve gündelik hayatınızda karşılaşacağınız olaylar sizi çok çabuk aşağı çekebilir. Daha önceden yaşadığınız olaylara benzer olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bu hem sağlık alanınızdan hem de gündelik yaşantınızdan ya da iş hayatınızda yaşadıklarınızdan karşınıza gelebilir. Salı ve perşembe günleri büyük girişimlerden ya da adımlardan uzak durmaya özen gösterin.

19 Kasım’da bir tutulma yaşadık, siz bu tutulmayı sosyal çevre alanlarınızdan yaşadınız. Orada önemli kararlar almış olabilirsiniz. Çevre değişikliği ile ilgili vermiş olduğunuz kararlar olabilir. Bu pazartesi ve salı Merkür bu noktaları tetikleyecek. O yüzden bu kararlar karşısında insanların size tepki verdiğini sizinle aynı fikirde olmadığını fark edebilirsiniz ya da kararlardan caymak söz konusu olabilir. Perşembe ve cuma günleri parasal konular önem kazanacak. Hafta sonu ise kısa vadeli geziler, planlarla hayatınızı renklendireceksiniz.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, haftanıza biraz enerjisiz ve biraz isteksiz başlayabilirsiniz. Bu hafta Güneş Yay burcuna geçiyor ve aşk alanlarınız hareketlenmeye başlıyor. Tam 1 ay boyunca kendinizi ve kimliğinizi aşkta, çocuklarla ilgili konularda, hobi alanlarınızda, eğitim hayatınızda, sanatsal ve kreatif işlerinizde göstermeye başlayacaksınız. Hayatınız hareketlenmeye başlayacak. Sanatsal işle uğraşıyorsanız bu dönem elinizi attığınız her işte parlama olasılığınız yüksek. Hayatınızda bir insan yoksa yeni tanışacağınız bir insanla aşka yelken açabilirsiniz ya da hayatınızda biri olsun istiyorsanız aşk karşınıza gelebilir.

Çarşamba günü Merkür de bu alanlarınıza girecek. Sanatsal ve kreatif işlerinizde önemli konuşma ve görüşmeler devreye girerken çocuğunuz varsa onunla olan iletişiminizi kuvvetlendirmenin tam zamanı. Hobilerinizi ele alırken, konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracaksınız. Eğitimciyseniz bu noktalarda güzel birtakım hızlı gelişmeler karşınıza gelebilir.

Pazartesi ve Salı günleri hızlı duygusal tepkilere dikkat edin. Sizin dışınızda gelişen olaylara karşı vereceğiniz tepkiler yüksek olacak. Salı ve perşembe günleri hem özel hayatınızda hem aşk hayatınızda ve çocuğunuzla olan bağlantılarınızda bazı konular sizi aşağıya çekebilir. Sevdiğiniz kişiyle ya da çocuğunuzla olan konuşmalarınızda çok çabuk etkilenebilirsiniz. Enerjiniz düşük hissedebilirsiniz. Salı ve perşembe günleri daha önceden yaşadığınız olaylara benzer konu ve olaylar etrafınızda cereyan edebilir.

19 Kasım’daki Ay tutulmasını kariyer alanlarınızda yaşadınız. Bu alanda verilmesi gereken önemli kararlar devreye girmiş olabilir. Şimdi bu kararlarınıza ailenizden bir insanın karşı çıktığını ya da bu kararlara birilerinin uymadığını, fikir ayrılıklarını fark edebilirsiniz. İşte burada yaşayacağınız olaylarla doğru yolda olup olmadığınızı net göreceksiniz.

Çarşamba gece saatleri perşembe ve cuma günleri Ay Aslan burcuna geçecek ve hayatınız hareketlenecek, bolca gezeceksiniz. Cumartesi ve Pazar günleri para harcamalarınız ön plana çıkabilir. Evinize almanız gereken ufak bir ev eşyası, yapılması gereken önemli bir detay hayatınızda yer edecek.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, sosyal çevrenizden alacağınız haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Organizasyonlara, aktivitelere, davetlere yönelik birtakım işler içerisindeyseniz ya da arkadaşlarınızla beraber böyle organizasyonlara katılacaksınız bu hafta hızlı olaylar altında olabilirsiniz. Duygusal iniş çıkışlarınız yüksek olabilir.

Pazartesi Güneş Yay burcuna geçiyor, eviniz, aileniz, yuvanız sizin için önemli olmaya başlıyor. 1 ay boyunca kendinizi ve kimliğinizi evinizde, yuvanızda, ailevi ortamlarda göstermeye başlıyorsunuz. Ev hayatınızda ailenizin dikkati sizin üzerinizde olabilir. Bu dönem sonrası verdiğiniz kararlar aile hayatınızda daha fazla görünür olacak ve aile büyüklerinizle daha fazla vakit geçirmek isteyeceksiniz. Emlak, alım, satım, kiralama gibi işleriniz varsa, yer değiştirmeyi düşünüyorsanız çarşamba günü Merkür’ün bu alanlarınıza girmesiyle beraber bu konularda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanacak.

Salı ve Perşembe günlerine dikkat edin geçmiş bir ailevi konuyla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Aile büyüklerinizden bir insanla olan bağlantılarınız, ilişkileriniz sizi aşağıya çekebilir. Onlardan görmek istediğiniz desteği almak çok da kolay olmayacak. Emlakla bağlantılı işleriniz varsa Salı ve Perşembe günlerini es geçerek yolunuzda ilerlemeye çalışın.

19 Kasım’daki Ay tutulması sizin eğitimle, yurtdışı bağlantılı işlerle, seyahat, hukuk, ticaret alanlarınız ve uzak çevre alanlarınızda oluşmuştu. Şimdi bu tutulma Pazartesi ve Salı günleri Merkür tarafından tetiklenecek. O dönem vermiş olduğunuz kararlar konusunda kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Sizi fikrinizden döndürmeye çalışanlar olabilir. Yakın çevreniz uzak çevreniz arasında fikir ayrılıkları bu dönem iyice görünür olacak ve tutulmanın etkisi Merkür tarafından tetiklenerek tutulmanın enerjisinin ortaya çıktığını göreceksiniz.

Çarşamba gece saatleri perşembe ve cuma günleri biraz daha kendi halinizde olmak önem kazanabilir. Bir kurumda çalışıyorsanız bu dönem kendinizi işlere çok rahat vereceksiniz. Ama kalabalık ortamlardan mümkün olduğunca uzak durmak da önemli olacak.

Cumartesi ve pazar gayet hareketli, çok gezeceksiniz, çok dolaşacaksınız, kendi yapacaklarınıza odaklanacaksınız hayatınızın hareketlendiğini göreceksiniz. Ama öte yandan mide ve sindirim sisteminizi rahatlatmayı unutmayın.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, kariyer ve iş bağlantılarıyla dolu bir hafta başlıyor. Çalışmıyorsanız da annenizin ya da ailenizin konu ve olayları bu hafta hayatınızın merkezinde olabilir. Bu birkaç gün boyunca göz önünde olacağınız yerlerde, iş hayatınızda hassas ve duygusal tepkiler vermeye meyilli olabilirsiniz. Toplum önünde birtakım konuşmalarınız varsa burada yaşanacak olaylarla kendinizi aşağıya çekmek ya da bazı noktalarda güvensiz hissetmek söz konusu olabilir.

Pazartesi günü Güneş Yay burcuna geçiyor bir ay boyunca kimliğinizi iletişimsel işlerde göstermeye başlıyorsunuz. İletişim, satış, reklam, tanıtım, pazarlama, bilgisayar, dijital platform, online seminerler, kurslar, ulaşım, kuryecilik ya da yazılım sektörüyle alakalı işleriniz varsa buralarda kendinizi göstereceğiniz bir dönem başlıyor. Sosyal medyayı iyi kullanıyorsanız dijital mecralarda çok fazla ön plana çıkabilirsiniz.

Merkür’ün de buraya girmesiyle beraber çarşamba günü itibariyle iki hafta boyunca önemli konuşmalar, anlaşmalar, projeler karşınıza gelebilir. Ajandanız hareketli olduğu bir dönem olacak. Akrabalarla olan bağlantıların da bu bir ay boyunca öne çıktığını görebilirsiniz.

Salı ve Perşembe günlerinde dikkat edin, yakın çevrenizden bir insanın enerjinizi emdiğini düşünebilirsiniz. Bu da kendinizi göstermek istediğiniz alanlarda hala bazı dersleri yeteri kadar öğrenemediğinizi size gösterecek. Salı ve Perşembe günleri önemli projelerden, anlaşmalardan kaçının.

19 Kasım’daki Ay tutulmasını ortak para alanlarınızda gerçekleşti ve önemli kararlar vermiş olabilirsiniz. Pazartesi ve salı günleri bu noktalar Merkür tarafından tetiklenecek. Para ile ilgili bir konuda, yatırımlarınız konusunda kararsızlıklar devreye girebilir. Şimdiye kadar atmak istediğiniz adımların karşısında bir engelin dikildiğini görebilirsiniz. Anlaşmazlıklar, fikir ayrılıkları devreye girebilir, eğer para ile ilgili bir işiniz varsa bu dönem bu anlaşmaları sağlamak çok da kolay olmayacak.

Perşembe ve cuma günleri sosyal çevreniz çok aktif, arkadaşlarınızla beraber güzel planlar içerisine girebilirsiniz. Hafta sonuna kadarki dönem o kadar hareketli geçecek ki cumartesi ve pazar günü evinizde, kendi halinizde ya da doğa içerisinde zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler haftanıza sosyal çevrenizden, uzaklardan alacağınız haberlerle giriş yapıyorsunuz. Eğitimle ilgili konular, uzak çevrenizden alacağınız haberler bu hafta başına damgasını vurabilir. Çalışıyorsanız iş düzeninizde hafta başında hızlı haberler alabilirsiniz. Tanımadığınız insanlarla olan bağlantılarınız önem kazanabilir. Kendinizi güvende hissetmek istediğiniz bir hafta başı ama bir yandan da yapacağınız seçimlerle kendinizi güvende hissedemeyebilirsiniz ani, hızlı kararlar devreye girebilir.

Pazartesi günü Güneş’in Yay burcuna geçmesiyle beraber bir ay boyunca kendinizi ve kimliğinizi parasal konularda göstermeye başlıyorsunuz. Maddi konular hayatınızda önemli olacak, cebinize giren parayla ilgileneceksiniz. Kendinizi geliştirmekten ziyada bu dönem kafanız nereden nasıl kazançlarımı artırabilirim konusuyla meşgul olacak. Çarşamba günü Merkür’ün de bu alanlarınıza girmesiyle beraber maddi konularda sıkıntı ve sorunlarınız varsa çözüm üretmekte gecikmeyebilirsiniz. Aynı zamanda Merkür bu alanlarınızda dolaşırken ticari konularda hızlı gelişmeler karşınıza gelebilir. Para ile ilgili işlerde anlaşmalar, sözleşmeler yapacaksanız konuşmalarınızı hızlandıracaksınız bu alanlarda güzel adımlar atabilirsiniz. Yalnız dağılmamaya özen gösterin.

Salı ve perşembe günlerine dikkat para ile ilgili bir konuda bırakmanız gereken bir alışkanlık olabilir ya da patronunuzla olan bağlantılarınızda para ile ilgili konularda kendinizi tam ifade edemeyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza bir borç vermiş ve bunu isteyemiyor ya da para ile ilgili bir meseleyi konuşamıyor olabilirsiniz. İşte bu noktada neyi yanlış yaptığınızı hangi konuların sizi aşağıya çektiğini çok net bir şekilde görebilirsiniz.

19 Kasım’daki Ay tutulması sizin ikili ilişkiler ve özel hayat evinizde gerçekleşti. Bu dönem ilişkilere dair verdiğiniz kararlar öne çıkmış olabilir. Bu pazartesi ve salı günü Merkür bu kararlarınızı tetikleyecek bu alanda atılan adımları tetikleyecek. Sevdiğiniz insanla bazı anlaşmazlıklar karşınıza gelebilir ya da taşınmayla ilgili özel hayatınızla ilgili verdiğiniz bir kararı sorgulayabilirsiniz. Bazı kafa karışıklıkları devreye girebilir. Pazartesi ve Salı günleri bu etkiler devreye olacak.

Perşembe ve cuma günleri çok çalışacaksınız, kariyerinizde ve mesleğinizde kendinizi ön plana çıkaracaksınız. Cumartesi ve Pazar günleri sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla beraber plan yaparak haftanızı tamamlamak isteyebilirsiniz.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, para ödemelerinizle haftanızı başlatıyorsunuz. Bir borcunuz, bir ödemeniz ile ilgili bir konu kafanıza çok takılmış olabilir bu noktada kendinizi güvende hissetmek istiyor olabilirsiniz. Pazartesi ve Salı günleri aslında güvende hissetmek istediğiniz noktalarda hızlı kararlar alacaksınız, para harcamalarınız da hızlanabilir.

Pazartesi günü Güneş Yay burcuna geçecek ve sizin için parlamaya başlayacak. Önünüzdeki bir ay boyunca sağlığınız gayet iyi olabilir. Coşkulu, hevesli, iyimser olacaksınız, hayata daha pozitif gözlerle bakacaksınız. Önemli girişimleriniz varsa bu girişimlerinizi gerçekleştirmek adına harekete geçeceksiniz.

Çarşamba günü de Merkür Yay burcuna geçecek. Şimdi planlarınızı dinlendirme, anlatma, konuşma zamanı. Uzun zamandır kafanızda yapmış olduğunuz planları artık etrafınızdaki insanlara paylaşma zamanı geldi. 15 gün boyunca önemli girişimler konusunda desteklisiniz.

Salı ve perşembe günlerine dikkat edin, alacağınız haberler üzerinizde gerginliklere neden olabilir, eski konu ve olaylarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Seyahat etmeyi düşünüyorsanız enerjiniz düşük çalışabilir. Sağlığınızla ilgili bazı konularda kendinizi aşağıya çekebilirsiniz Salı ve perşembe günleri en çok bu noktaya dikkat edin. Alacağınız haberler karşısında yelkenleri hemen suya indirmeyin.

19 Kasım’da gerçekleşen Ay tutulması sağlığınızla ve iş hayatınızla ilgili önemli konuları karşınıza getirmiş olabilir. Pazartesi ve salı günleri Merkür bu noktaları tetikleyecek. İşle ilgili konularda fikir anlaşmazlıkları ya da karmaşalar devreye girebilir. İşlerde aksama veya sağlığınızla ilgili vermiş olduğunuz kararlar çalışmayabilir. Pazartesi ve Salı günleri ağırlıklı olarak bu konularla uğraşabilirsiniz.

Perşembe ve cuma günleri dış ortamlarda bulunmak, gezmek, dolaşmak isteyeceksiniz. Değişik insanlarla bir araya gelmek çok ama çok hoşunuza gidecek. Hafta sonu da bu hareketli hayat devam edecek, hafta sonu göz önünde olacağınız ortamlarda toplum önünde kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz.

Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar bu hafta özel hayatınız sizin için önemli olacak. Diğer insanlarla girişeceğiniz ortaklı işler ya da hayatınızda bir insan varsa o insanın verdiği kararlara göre haftanızı düzenlemek ön planda olabilir. Ama bu Pazartesi ve Salı günü özel ilişkilerinizde kendinizi çok da sağlam, güvende hissetmeyebilirsiniz. Ani verilecek kararlar karşısında güvensizlikleriniz de yüksek olabilir.

Pazartesi günü Güneş Yay burcuna geçiyor ve bir ay boyunca kendinizi ve kimliğinizi geri plana çekecek ve kendi başınıza olmak isteyeceksiniz. Bu dönem bir dinlenme dönemi, bir tefekkür dönemi. Çok çalışmış olabilirsiniz, şimdi biraz yalnız kalmak, kendi halinizde olmak iş yapıyor olsanız bile işinizi yaptıktan sonra kendi köşenize çekilmek önemli olabilir. Yataktan kalkmak istemeyebilirsiniz, enerjinizi doğru kullanamayabilirsiniz. Para ile ilgili konularda yapmak istediklerinizde bazı gecikmeler olabilir. Ama bu dönem plan oluşturma dönemi olarak ele alınmalı sevgili Oğlaklar.

Çarşamba günü Merkür de bu alanlarınıza giriyor. Demek ki önümüzdeki dönem neler yapabileceğinizi, nasıl bir yıl geçirdiğinize dair bazı planları gözden geçirme zamanı başlıyor. Merkür’ün bu alanda hareket etmesi arkanızdan bazı dedikoduların yapılacağı anlamına gelebilir. O yüzden önemli sırlarınız varsa bu sırlarınızı kimseyle paylaşmamaya çalışın. Eşinizin işi ya da eşinizin sağlığı ile ilgili olaylarla ilgili olacaksınız. Annenizin akrabaları ile ilgili konular da hayatınızda ön plana geçebilir. Yazma-çizme, sanatsal yani soyut bir işiniz varsa, bu işi yaparken kendinizi diğer insanlardan soyutluyorsanız da bu dönem güzel bir dönem olacak. Çünkü kendi iç sesinizi ve ilhamınızı dinleyebileceksiniz.

Salı ve perşembe günleri dikkatli olun çünkü önemli bir para mevzusu kafanıza takılabilir. Kendi kendinize bazı konuları dert edebilir, bazı konuları gereğinden fazla takıntı haline getirebilirsiniz.

19 Kasım’daki Ay tutulması sizin hem aşk hem çocuk hem hobiler alanınızda gerçekleşti. Şimdi buraya dair vermiş olduğunuz kararları Salı günü sorgulayabilirsiniz. Özel hayatınıza dair vermiş olduğunuz bir karar, arkadaşlarınız tarafından onay görmeyebilir. Fikir ayrılıklarına fikir ayrışmalarına dikkat edin.

Perşembe ve cuma günleri para ile ilgili konular hayatınızda önemli olacak. Kendinizi alacak verecek meselesine daha fazla vereceksiniz. Hafta sonu ise dolaşmak, uzaklarda olmak, kendinizi iyi hissedeceğiniz ortamlarda bulunmak ön plana geçebilir.

Kova Burcu:

Kova yükselen Kovalar, gündelik iş hayatınızın ritmi ve sağlığınızla ilgili konularla haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta başında hem gündelik yaşantınız hem de iş alanlarınızla ilgili konularda kendinizi güvene alma ihtiyacınız çok kuvvetli olabilir. Diğer insanları beslemek ve diğer insanlarla olan bağlantılarınızdan beslenmek isteyebilirsiniz. Ama hızlı kararlar, hızlı fikirler, hızlı konuşmalar da cereyan edecek. Bunun sonucunda da kendinizi güvensiz bulabilirsiniz ya da vermiş olduğunuz kararlar sizi farklı noktalara taşıyabilir.

Pazartesi günü Güneş Yay burcuna geçiyor sosyal çevre alanlarınız aktif olmaya başlıyor. Bir ay boyunca bulunacağınız ortamlarda, çevrelerde kendinizi göstermeye başlıyorsunuz. Hayatınızda organizasyonlara, aktivitelere, davetlere daha fazla yer ayırabilirsiniz. Takım çalışmalarına yatkın olacaksınız. Aynı zamanda sosyal çevrenizdeki insanlarla yapacağınız işlerinizden elde edeceğiniz gelirler de yüksek olacak ve kendinizi bu alanlarda göstermekten çekinmeyeceksiniz, herkes sizi konuşabilir. Eğer hayatınızda bir insan yoksa gireceğiniz çevrelerde insanların dikkatini üzerinize çekeceksiniz. Birden fazla alternatifiniz olabilir ve insanlarla tanıştırılabilirsiniz, aşka yelken açabilirsiniz. Aşka yelken açmasanız bile tıpkı bir arı gibi çiçekten çiçeğe dolaşabilirsiniz. Arkadaş ilişkileriniz de ön plana çıkacak.

Çarşamba günü Merkür de bu alanlarınızdan geçiyor demek ki sorun yaşadığınız noktaları arkadaşlarınızla konuşmak, gözden geçirmek anlamında da şanslı bir süreç. Aynı zamanda önemli iş konuşmaları, görüşmeleri, lansmanlar, sözleşmeler, anlaşmalar da devreye girebilir. Toplantı halinde olacaksınız ve çevrenizdeki insanlara faydanız olacak, onlardan da bu faydayı göreceksiniz.

Yalnız salı ve perşembe günlerine dikkat edin arkadaşlarınızdan biriyle geçmişte konuşulmuş bir konu ya da onun hayatında kendine dert ettiği bir konu yeniden gündeme gelebilir ve bu konuyla uğraşmak sizi aşağıya çekebilir. İş yapıyorsanız salı ve perşembe günlerine denk getirmemeye özen gösterin.

19 Kasım’da gerçekleşen Ay tutulması sizin ev, aile ve yuva alanlarınızda oluştu. Şimdi Merkür pazartesi ve salı günü tam karşıt noktadan bu tutulma noktasını tetikleyecek. O yüzden burada vermiş olduğunuz kararlarda bir anlaşmazlık bir kararsızlık etkisi devreye girebilir. Anne ve babanız arasında anlaşmazlıklar devrede olacak. Siz tam onlardan bir yardım bir destek beklerken bu yardım ve desteğin gelmediğini görebilirsiniz. Sizinle aynı fikirde olmayabilirler ve siz de vermiş olduğunuz kararları sorgulayabilirsiniz.

Perşembe ve cuma günleri özel hayatınız daha önemli olacak, sevdiğinizle daha fazla vakit geçireceksiniz. Hafta sonuysa para harcamalarınıza dikkat edin çünkü bulunacağınız çevrelerde para harcamaktan mutluluk duyabilirsiniz.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar keyifli etkilerle haftanızı başlatıyorsunuz. Özel hayatınız, aşk hayatınız bu hafta önemli olacak ve kendinize daha fazla vakit ayırmak isteyeceksiniz. Ama bu noktada vereceğiniz tepkiler zaman zaman özel hayatınızda inişlere ve çıkışlara neden olabilir. Pazartesi, salı ve çarşamba bu etkiye dikkat etmeyi unutmayın.

Pazartesi Güneş Yay burcuna geçecek yani kariyer alanlarınızda kendinizi göstereceğiniz bir aylık dönem başlıyor. Bu dönemde neler yapabileceğinizi insanlara çok net bir şekilde aktaracaksınız. İş hayatınızda kendinizi ön plana çıkarabilir, amaç ve hedefleriniz doğrultusunda ilerleyebilirsiniz. Aynı zamanda toplum önü duruşunuzda saygın insanlardan göreceğiniz destekler yüksek olabilir. Evliliğe, ilişkinize dair vereceğiniz kararların da devrede olduğunu göreceksiniz. Çarşamba günü Merkür’ün bu alanlarınıza girmesiyle beraber konuşma ve görüşmeleriniz hızlanmaya başlıyor. Aynı anda birden fazla işle uğraşabilirsiniz. Eğer evliyseniz eşinizin ailesiyle konuşma ve görüşmeleriniz bu dönem içerisinde hızlanabilir. Annenizin sıkıntı ve sorunlarına çözümler üretmek ya da meslek hayatınızda yaşadığınız bazı sorunları çözüme kavuşturmak anlamında da şanslı bir dönem olacak.

Salı ve perşembe günlerine dikkat edin göz önünde olacağınız ortamlarda, kariyerinizde eskiden gelen bir mevzuyla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. İş hayatınızda bazı konuların neden sizi sıkıştırdığını neden doğru adımlar atamadığınızı aslında bir anlamda sorgulayacaksınız. Salı ve Perşembe günleri göz önünde olacağınız ortamlarda büyük adımlardan uzak durmakta fayda olacak.

Pazartesi ve Salı günleri 19 Kasım’da oluşacak Ay tutulmasının tetiklendiğini göreceksiniz. Bu ay tutulmasını yakın çevre konularında yaşadınız. Yakın çevrenizle ilgili, iletişimsel işlerinizde önemli kararlar devreye girmiş olabilir. Pazartesi ve salı günü Merkür bu noktaları tetikleyecek ve bu nedenle bazı fikir ayrılıkları, iş konularında anlaşmazlıklar, işbirliği yaptığınız insanlarla çekişmeler halinde olabilirsiniz. Önemli kararsızlıklar devreye girebilir. Eğer öğrenciyseniz bu kararsızlıkların eğitim hayatınızı etkilediğini ya da eğitimle ilgili konuda bazı sorunlar yaşadığınızı fark edebilirsiniz. Yakın ve uzak çevreniz arasındaki dengeyi iyi korumanız gereken haftalardan bir tanesi.

Perşembe ve cuma günleri gündelik hayatınızın ritmi hızlı akarken sırt bölgenize, omurilik sıkıntılarına, tansiyona dikkat edin, kalbinizi korumaya özen gösterin. Hafta sonu ise özel hayatınıza daha fazla vaktinizi ayıracaksınız. Sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız plan ve programlar tüm haftanın zorluklarını üzerinizden rahat atmanıza yardımcı olacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.