Darmaduman'ın ikizleri okul anılarını anlattı!

DİZİ

Ay Yapım imzalı yeni FOX dizisi “Darmaduman”, ilk bölümüyle geçtiğimiz perşembe günü ekranlara geldi. Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Malbora, Necip Memili, Nur Fettahoğlu, Ali Önsöz, Meral Çetinkaya ve Metin Coşkun gibi birçok usta ve genç ismin yer aldığı dizi, dört gün boyunca Youtube Trends listesinde kalırken milyonlarca kişi tarafından izlendi.

Darmaduman dizisinde ikiz kardeşleri canlandıran Mert Yazıcıoğlu ve Aslıhan Malbora, oynadıkları kardeş karakterlerle sosyal medyada büyük ilgi gördü. Kendi okul yıllarıyla ilgili yorum yapan ikiliden Yazıcıoğlu; okulun en sessiz çocuğu olduğunu söylerken Malbora ise: "Arkadaş grubumun enerjik ve itici gücüyüm." dedi.

Mert Yazıcıoğlu: “Okulun en sessiz çocuğuydum.”

Dizide Kerem karakterini canlandıran Mert Yazıcıoğlu: “Arkadaş grubumda sessiz, sakin bir çocuktum. Hep en arkalarda oturan, sesi çıkmayan bir tiptim.” diye konuştu ve hala okul arkadaşlarıyla görüşmeye devam ettiğini söyledi. Canlandırdığı Kerem karakterinin, dizinin ilk bölümünde yer alan kavga sahnesinin ardından ikiz kardeşiyle bursları yanmıştı. Lise hayatında buna benzer bir olay yaşadığını dile getiren Mert Yazıcıoğlu: "Lisede bir grup kavgasına karışmak zorunda kalmıştım. Karşı taraftaki arkadaşlar okuldan atılmışlardı. Onların okuldan atılmalarına çok üzülmüştüm. Tabii o yaşta yaptığın şeyin sonuçlarının nereye varacağını düşünemiyorsun.” diye konuştu.

Aslıhan Malbora: “Arkadaş grubumun enerjik ve itici gücüyüm.” Kendisinin de Kerem ve Ece gibi Afyon’dan İstanbul’a üniversite için geldiğini söyleyen Aslıhan Malbora, yurt arkadaşlarının kendisi gibi Anadolu’dan gelen öğrenciler olması sebebiyle bu yılları çok iyi hatırladığını söyledi. Arkadaş grubunun enerjik ve itici gücü olduğunu belirten Malbora arkadaşları tarafından “kalp” diye çağrıldığını ekledi.

Yeni bölümde neler olacak? Kerem ve Ece burslarını geri kazanabilecekler mi?

Eskişehir’den aileyle birlikte İstanbul’a taşınan Kerem ve Ece, bu taşınmayla birlikte burslu olarak bir devlet okulundan özel bir üniversiteye geçerler. Ancak burada iki kardeşi, derslerde olduğundan daha ağır sınavlar beklemektedir. Daha ilk günden kendilerini karmaşık ilişki ağları içerisinde bulan iki kardeş, karıştıkları olayların sonunda burslarını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalırlar. Ancak iki kardeşin bursunu kaybetmesi, sadece bu iki kardeşin sorunu olarak kalmaz. Kerem ve Ece’nin anne ve babası Harun ve Beliz de bu durumla birlikte kendi anne babalarına karşı oldukça zor bir durumda kalacak ve bu yeni durum özellikle Harun’un kendi anne ve babasıyla olan çatışmalarını yeniden alevlendirecektir. Kerem ve Ece’nin burslarını tüm aileleri için geri kazanmaları gerekmektedir.

90’LARIN FENOMEN DİZİSİ 2020’LERİN DÜNYASINDA

“Gelmiş Geçmiş En İyi 100 Dizi” listesinde üst sıralarda yer alan ve yayınlandığı yıllar boyunca hem ABD’de hem dünyada milyonları ekrana bağlayan Beverly Hills 90210, Ay Yapım imzasıyla FOX için uyarlandı. Senaryosunu Damla Serim’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer’in oturduğu, Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Malbora, Necip Memili, Nur Fettahoğlu, Ali Önsöz, Meral Çetinkaya ve Metin Coşkun’un yer aldığı iddialı kadrosuyla dikkat çeken “Darmaduman”, 90’ların fenomen dizisini 2020’lerin dünyasına getiriyor.

Gençlerin kendilerini, hayatı, arkadaşlığı ve aşkı keşfettikleri yolculuklarında yetişkinlerin de gençlikleriyle hesaplaşmalarını ve kendilerini yeniden bulma hikayelerinin anlatıldığı "Darmaduman", ikinci bölümüyle 3 Kasım Perşembe saat 20.00’de FOX’ta.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.