“Seni Kalbime Sakladım” oyuncularından sürpriz

DİZİ

TRT 1’in yeni dizisi “Seni Kalbime Sakladım”, 14 Temmuz Perşembe akşamı üçüncü bölümüyle ekrana geldi. Dizi oyuncuları yeni bölüm öncesinde Instagram üzerinden canlı yayın yaptı, izleyicilerin sorularını yanıtladı. Keyifli yayın sosyal medyada gündem oldu.

Başrollerini Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’ın paylaştığı, şirket yöneticisi Zeynep ile valelik yapan Civanmert’in sürprizlerle dolu aşk hikâyesini konu alan “Seni Kalbime Sakladım” ilk iki bölümüyle geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başardı. İzlenme rekorları kıran dizi, 14 Temmuz Perşembe akşamı üçüncü bölümüyle ekrana geldi. Dizi oyuncuları yeni bölüm öncesi sosyal medya üzerinden izleyicilerine bir sürpriz yaptı.

Ekranda dizi sette çekim

Ekip, dizi setinden canlı yayın yaptı. Instagram üzerinden gerçekleşen yayın, Sevda Erginci ve Gökçe Akyıldız’ın moderatörlüğünde gerçekleşti. İki güzelin yanı sıra dizi oyuncularından Ekin Mert Daymaz, Ali Öner, Berke Üsdiken, Sibel Aytan, Derda Yasir Yenal, Emre Taşkıran ve yönetmen Şenol Sönmez, yayına bağlanan izleyicilerin sorularını yanıtladı.

Her perşembe tekrarlanacak

Üçüncü bölüm öncesi yapılan Instagram canlı yayınında, Türkiye ve dünyadaki fanlardan gelen soruları yanıtlayan oyuncular, 10 dakika gibi çok kısa bir sürede izlenme rekorları kırdı. Ekip, her hafta yeni bölüm öncesi Instagram’dan canlı yayın yapacaklarının da müjdesini verdi. Ekin Mert Daymaz ve Sevda Erginci’nin yanıtladığı sorular, bölüm öncesi hem ekibi hem izleyicileri keyiflendirdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.