Üç Kız Kardeş'te neler olacak?

DİZİ

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Dizinin bu hafta ekrana gelecek olan yeni bölümünün özeti şöyle; Somer’in Mine’ye gidişiyle, Mine’nin kalbinde yepyeni umut ışıkları doğar. Mine, bu sefer Somer’i kaybetmemek konusunda kesin kararlıdır ve sanki Türkan hayatlarına hiç girmemiş gibi adımlar atar. Rüçhan ise Türkan’ı kanatlarının altına alır. Dönüş kendi geçmişinin peşine düşüp, sorularının cevabını bizzat bulmaya karar verir.

Türkan ve Somer, yanlış anlaşılmalar sonucunda birbirlerine çok öfkeli olsalar da Derya ve Mustafa nedeniyle tekrardan yan yana gelmek zorunda kalırlar. Aralarındaki hesaplaşmalar, çok sert yüzleşmelerin yaşanmasına sebep olur. Sevilay’ın Özer’e hastalığıyla ilgili söylediği yalan ise, hiç beklenmeyen birinin kucağına bomba gibi düşer. Derya’nın gizli nikahı; üç kız kardeşi karşı karşıya getirir. Aralarındaki kopmaz denilen bağ günden güne gerilirken, kardeşlikleri de böylelikle sınanacaktır.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.