"Hercai'nin sihrine, bereketine inanıyorum"

MAGAZİN

Şimdilerde atv ekranlarının iddialı dizisi Hercai’de Zehra rolü ile izlediğimiz yetenekli oyuncu Feride Çetin, kendisiyle ilgili merak edilenleri MAG okuyucuları için yanıtladı.

"Unutamadığınız ve iyi ki içinde yer almışım dediğiniz proje hangisiydi?" sorusuna "Unutamadığım proje henüz yazılmadı. Bekliyorum." cevabını veren oyuncu Hercai dizisiyle ilgili konuştu ve "Bu yıl, Mardin Midyat’ta çekimleri yapılan “Hercai” dizisine devam ediyorum. Ailemle beraber buraya yerleştik. Midyat’ı çok seviyorum.

Anadolu’da birçok şehirde çalıştım. Memleketini seven, bereketine, taşıdığı tarihe, güce inanan, ilhamı Anadolu’daki kadınlardan alan bir oyuncuyum. Üçüncü sezonunda olan dizimiz ile duygusal bir bağ da kurdum. Çünkü üç yıl boyunca canlandırdığım Zehra karakteriyle birlikte, özel hayatımda da birçok değişim oldu. En önemlisi, anne oldum, kendi çekirdek ailemi kurdum. Bu da benim için her zaman Hercai’nin, Midyat’ın sihrine, bereketine inandığım ve çok sevdiğim bir çalışma olmasını sağladı." dedi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.