Büyüküstün'den Sefirin Kızı paylaşımı

ÖZEL HABER

Star’ın ilgiyle izlenen dizisi Sefirin Kızı’ndan Neslihan Atagül'ün ayrılmasının ardından, oyuncu kadrosuna dev bir isim katıldı. Sevilen oyuncu Tuba Büyüküstün artık Sefirin Kızı ile her pazartesi seyirci karşısına çıkacak.

Yapımına NGM ve O3 Medya’nın birlikte imza attığı “Sefirin Kızı”nın, oyuncu kadrosuna dev bir isim katıldı. Birbirinden sürükleyici ve tutku dolu sahneleriyle adından söz ettiren diziye, daha önce de bir çok önemli ve başarılı projede rol alan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün dahil oldu. Büyüküstün’ün canlandıracağı sürpriz karakter ve sonrasında yaşanacaklar ise şimdiden merak konusu oldu.

Büyüküstün ise mutluluğunu Instagram hesabından paylaştı ve şu ifadeleri kullandı; "Hem tanıdık, hem yepyeni bir yolculuk başlıyor. Çok sevgili eski partnerim Engin, canım senaristim, dostum Eylem, bu sektördeki ilk yıllarımda tanıştığım sevgili Emre, daha önce pek çok projeme ev sahipliği yapmış Star TV ile tekrar çalışacak olmanın keyfiyle, yepyeni bir karakterle sizinle buluşacak olmanın heyecanını birlikte yaşıyorum... Hepimiz için açık havada derin bir nefes almak gibi bir deneyim olması dileğiyle.. Hoşbuldum... Yakında görüşmek üzere.. :)" 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.