Dizi Doktoru Yarışma Katılım Koşulları

SOSYAL MEDYA

Kampanya ​https://www.instagram.com/dizidoktorucom/?hl=tr​ sosyal medya hesabında 28 Kasım Cumartesi günü paylaşılan “Dizi hastaları doktorunuz ayağınıza geldi!

Ne kadar iyi bir izleyici olduğunu kanıtla, Dizi Doktoru'nden dizi izleme kitini kap!

Yapman gerekenler çok basit! @dizidoktorucom Instagram hesabını takip etmek ve en sevdiğin diziyi arkadaşlarını da etiketleyerek yorumlara yazmak. Ne duruyorsun, haydi yorumlara!

NOT: Yarışma katılım koşulları profildeki linkte. Kazananlar 7 Aralık Pazartesi günü Dizi Doktoru Instagram hesabından duyurulacaktır. Yarışma katılım koşulları bio'da! postuyla başlayacaktır.

Kazananlar random.org ile belirlenecektir. Yarışma sonucunda 5 şanslı kişiye Dizi İzleme Kiti hediye edilecektir. Katılımcılar, ilgili paylaşımı beğenmeli, ilgili paylaşımın altına en sevdikleri diziyi yazmalı, en az 1 arkadaşını etiketlemeli ve @dizidoktorucom hesabını takip etmelidirler. Kampanya 28 Kasım Cumartesi günü başlayıp 6 Aralık Pazar günü 18:00’de sonlanacaktır. Kazananlar 7 Aralık Pazartesi günü https://www.instagram.com/dizidoktorucom/?hl=tr​ hesabından duyurulacaktır.

Katılım Koşulları:

Katılımcıların kampanyaya katılabilmeleri için, https://www.instagram.com/dizidoktorucom/?hl=tr​ sayfasını beğenmeleri gerekmektedir. Yarışmanın sonuçlanmasının ardından kazanan yarışmacıların hediyelerini alabilmesi için, iletişim bilgilerini sayfaya direkt mesaj yoluyla iletmeleri gerekmektedir. (İsim - soy isim, telefon numarası, ev adresi ve mail adresi) Yarışma ile ilgili Facebook ve Instagram sorumluluk kabul etmez. Bu kampanya Milli Piyango İdaresi kapsamı dışında yürütülmektedir. Katılımcı​ ​dizidoktoru.com web sitesinde yer alan kullanım şartlarına uymayı peşinen kabul eder. Kazanılan hediye devredilemez, nakde veya mala çevrilemez. Kazanandan istenecek ad-soyad ve iletişim bilgilerinin eksik veya yanlış olması nedeniyle yaşanacak olan aksaklıklardan Dizi Doktoru sorumlu değildir. Dizi Doktoru, önceden haber vermeksizin yarışmayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.