Çok Güzel Hareketler 2 yine kahkaha dolu

TV

Yılmaz Erdoğan’ın genel sanat yönetmenliğini yaptığı Star’ın eğlence dolu programı Çok Güzel Hareketler 2, yeni bölümüyle pazar günü ekrana gelecek.

125.bölüm konusu:

Erdinç’in okulda yaptıkları yüzünden ailesi bundan sonra her şeyi kendi yanlarında yapmasını ister. Erdinç, ailesinin yanında neler yapacak ? Sercan bir icat yapmıştır. Ailesi Sercan’ın yaptığı icat karşısında hüsrana uğrar. Anne ve babanın komik halleri izleyenleri kahkahaya boğacak. Ayşegül arkadaşında kalmak için babasından izin ister. İzin alamayınca sesler yükselir. Annenin dışardan gelip ne olduğunu sorması ile evdeki herkes olayları kendine göre yorumlayarak anlatır. Nuri bir sanat filmi yazmıştır. Fakat yapımcının senaryo üzerinde küçük bir değişiklik yapacaklarını söyler. Bu değişiklik Nuri’yi şaşkına çevirir. Üç arkadaş eve falcı çağırır. Fakat falcının gerçek amacını anlayabilecekler mi? Şule hayatı boyunca babasına hiçbir şeyi anlatamaz. Baba-Kızın duygusal ve komik halleri çok güldürecek!

Pazar akşamlarınızın vazgeçilmezi Çok Güzel Hareketler 2’nin bu haftaki skeçleri ise şöyle: Yanımda Yap, İcat Çıkarma, Bakış Açısı 5, Tutar Bu, Eve Gelen Falcı ve Diyemedim Ya Baba.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.