Şokopop'un “Megastar Tarkan” belgeseli GAİN'de

BELGESEL 15.06.2021, 09:58 15.06.2021, 14:38
Şokopop'un “Megastar Tarkan” belgeseli GAİN'de

Şokopop’un “Megastar Tarkan” belgeseli, 4 bölümüyle birden GAİN’de yayına girdi. Belgesel Türkiye'nin açık ara en büyük enternasyonal pop starı Tarkan’ın 30 yılı dolduran kariyerini çocukluğundan başlayarak mercek altına alıyor. Tarihe tanıklık eden görüntüler ve Şokopop’un eğlenceli anlatımı eşliğinde her dakikasında şaşırtan, bünyeyi coşkuya boğan ve elbette Tarkan aşkını tekrar tekrar harlayan yapım, şimdiden efsaneleşmeye aday.

“Megastar Tarkan” Türkiye’de eşi benzeri görülmemiş bir başarıya ulaşan şarkıcının dünya starlığını ve başına gelen olayların üstesinden nasıl geldiğini “pare pare” seyirciyle buluşturuyor. Belgesel dizinin birinci bölümünde genç şarkıcının 90'ların başında müziğe başlama dönemi ve ikinci albümüne kadarki ilk çıkış yılları ele alınıyor.

İkinci bölümde yeni imajı ve kendisine Megastar unvanını getiren yurtdışı atılımını nasıl gerçekleştirdiği inceleniyor. Bir sonraki bölümde Tarkan'ın şöhretin zirvesindeyken karşılaştığı sınavlar, bu zorlukların üstesinden nasıl geldiği gibi sorulara yanıt aranıyor. Son bölümde ise şarkıcının İngilizce albüm hayaline kavuşmasına, attığı her adımda eleştiri oklarına maruz kalmasına ve aile babası olmasına değiniliyor.

Yorumlar (0)