"Yabanda 100 Gün" Discovery Channel’da

BELGESEL 10.11.2020, 15:42 10.11.2020, 16:20
"Yabanda 100 Gün" Discovery Channel’da

Birlikte yaşayabilmek, hayatta kalmak için her zamankinden daha çok hayati önem taşıyor. Alaska'nın Tanana Nehri boyunca seyahat eden göçebe bir topluluğun kuruluş sürecini ve hayat hikayesini anlatan macera dolu belgesel Yabanda 100 Gün, her Çarşamba 21:55’te Discovery Channel’da.

Yerleşik hayattan vazgeçip her gece kafanızı koyduğunuz bir yerde uyuma fikri kulağa nasıl geliyor? Bu, yerleşik düzen meraklıları için korkunç bir fikir; ancak doğayla iç içe yaşamayı heyecan verici bulan büyük bir grup da var.

Discovery’nin yeni serisi Yabanda 100 Gün, Alaska’nın uçsuz bucaksız bir köşesini ele geçirmek için yola çıkan, evlerini ve tüm varlığını geride bırakan yeni bir nesli öne çıkarıyor.

Ancak, bu grubun kış gelmeden kendi kurallarını koyacakları, kendi kendine yetebilecekleri bir koloni kurmak için birlikte çalışmaları gerekecek. Birlikte çalışmak bir yana, birbirinden bağımsız mesleklerde görev alan ve birbiriyle daha önce hiç tanışmayan bu gurubun, kendilerine yaşayacakları bir dünya inşa etmeleri için yalnızca 100 günleri var.

Yorumlar (0)