Yepyeni yerli belgeseller

D-Smart GO’ya özel yerli yapım belgesellerle izleyicilerle buluşuyor.

BELGESEL 05.06.2020, 15:43 05.06.2020, 15:47
Yepyeni yerli belgeseller

Kaliteli ve zengin içerikleriyle yayın yapan D-Smart GO, yayınlarını zenginleştirmeye, yeni içerik yatırımları yapmaya devam ediyor. D-Smart GO, bu kez daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış yeni belgeselleri izleyiciler ile buluşturuyor.

İşte tamamı orijinal ve yerli olan belgeseller:

Sert ünlüler: Rap müzik sanatçılarının müzikle birlikte verdikleri varoluş mücadelesini konu eden “Sert Ünlüler” gazeteci/müzik yazarı Müjde Yazıcı Ergin’in yönetmenliğinde Fuat, Eypio, Şanışer, Saian, Patron, Pi gibi isimlerin kariyerlerine odaklanıyor.

Açık mutfak: Yalnızca Instagram üzerinden rezervasyon alan, gezici, vegan bir şef, göl kıyısındaki evini açık bir mutfağa çeviren bir hayalperest... Sıradışı yemek kültürlerinin sınır tanımayan sofraları yerel ürünler ve farklı lezzetlerle D-Smart GO ile Açık Mutfak’ta tadılıyor.

Ters Yön: Herkesin gittiği modern yaşamın işaret ettiği yönün tersine gidenler, U dönüşü yapıp yepyeni hayat kuranlar, hayalleri için elindekilerden vazgeçenler... Ters yöne gitmenin binbir şeklini ilham verici öyküleriyle D-Smart GO’da anlatıyorlar.

Yorumlar (0)