AİLE’den afiş geldi

DİZİ 22.01.2023, 12:46 23.01.2023, 14:58
AİLE’den afiş geldi

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın oynadığı, Show TV’nin iddialı dizisi Aile’nin afişi yayınlandı.

Ay Yapım’ın Show TV ekranlarında seyirci ile buluşacak yeni özgün dizisi ‘Aile’nin ilk afişi yayınlandı. Yıllar sonra bu diziyle televizyon ekranlarına dönecek olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın yer aldığı afiş, izleyicilere şimdiden tutkulu bir aşkın sinyallerini veriyor.
 
Özgün senaryosunda Hakan Bonomo’nun imzasının yer aldığı, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği çok yakında Show TV’de ekranlara gelecek ‘Aile’ dizis,i başrollerinde yer alan Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’yı tutkulu bir aşk hikayesinde bir araya getirmeye hazırlanıyor. Aile kavramının en tartışmalı yönlerini ele alacak dizide Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor. Çok yakında Show TV ekranlarında seyirci ile buluşacak diziden yayınlanan ilk afiş, seyirciye çok konuşulacak bir aşk hikayesinin ipuçlarını gösteriyor.
 
Kıvanç Tatlıtuğ’un Aslan’a, Serenay Sarıkaya’nın da Devin karakterine hayat vereceği dizi, varlıklı bir aile olan Soykanlar’ın başına geçen Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve ‘aile’ kavramının en tartışmalı yönlerini ele alacak.

Aslan ve Devin’in aşkını merakla beklediğimiz, Ay Yapım dizisi Aile çok yakında yayında…

Yorumlar (0)