Akgün'ün seçimi ne olacak?

DİZİ 05.03.2021, 09:18 06.03.2021, 09:10
Akgün'ün seçimi ne olacak?

Yapımını O3 Medya, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Burak Arlıel’in oturduğu ve senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur’ın kaleme aldığı “Son Yaz” bu akşam saat 20.00'de Fox'ta ekrana geliyor. 

Başrolleri Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ile Hafsanur Sancaktutan’ın yer aldığı dizide Selim’i hedef alan araç, Akgün’e çarpmış, Akgün, Selim’in hayatını kurtarmıştır. Selim, Akgün’e her ne kadar öfkeli olsa da, bu olay sonrasında ona bir şans vermeye karar verir.

Akgün’ün peşine düşmeyeceğini, kendi yoluna gidebileceğini söyler. Özgürdür artık… Ancak Halil Sadi’nin Akgün’le ilgili başka planları vardır. Akgün herkesi şaşırtacak yeni ve tehlikeli bir yola girmek üzeredir. Akgün’ün seçimleri onu Savcı Selim’le karşı karşıya getirirken, Yağmur, aklı ve kalbi arasında kalacaktır.

Selim’in atlattığı tehlike, Kara ailesini özellikle de Canan’ı çok korkutmuştur. Hepsi polis korumasıyla gezerken, Canan, Selim’den mesleğiyle ilgili radikal kararlar almasını ister. Selim, Canan’ın isteklerini değerlendirirken, ikili arasında yaşanan sürpriz bir gelişme Canan’ı tek başına karar almaya iter.

Yorumlar (0)