Akrep'in Duru'su Alman dizisinde

DİZİ 15.12.2020, 09:16 15.12.2020, 15:44
Akrep'in Duru'su Alman dizisinde

Yapımını 1441 Productions’ın yapımcılığını İrfan Şahin’in üstlendiği, Star TV’de ekrana gelen ilk bölümüyle büyük ilgi gören ‘Akrep’ dizisinin oyuncularından 2015 Miss Turkey Güzellik Yarışması ikinci güzeli Aslı Melisa Uzun, aynı zamanda Almanya’da da bir dizide ekranda.

Akrep’te Duru karakterine hayat veren Aslı Melisa Uzun, Almanya’nın fenomen dizisi ‘Verbotene Liebe’nin yeniden çekilen versiyonunda da rol aldı. Genç oyuncu, Bobbi Atakan karakteri ile Almanya’daki izleyicinin karşısına çıkacak.

1995-2015 yılları arasında yayınlanan ve büyük ilgi gören dizinin yeni bölüm çekimleri temmuz ve ekim ayları arasında Almanya’nın Düsseldorf ve Köln şehirlerinde ile Belçika’da yapıldı. Dizide Aslı Melisa Uzun, Heinz Hoenig, Stephanie Japp, Jo Weil, Frederik Götz, Sina Zadra, Lennart Betzgen ve Livia Matthes gibi ünlü isimlerle birlikte kamera karşısına geçti.

5 yıl aradan sonra izleyiciyle buluşan ‘Verbotene Liebe-Next Generation’ın ilk bölümü ise önceki gün TV Now adlı platformda yayınlandı. Dizide Aslı Melisa Uzun, Bobbi Atakan karakteriyle izleyici karşısına çıktı. Uzun’un performansı izleyiciden tam not aldı.

Almanya’da 20 yıl boyunca yayınlanan kült dizi ‘Verbotene Liebe’, ‘Next Generation’ versiyonu ile TVNow platformuna beş yıl aradan sonra geri döndü. Sevilen eski karakterlerin dönüşünün yanı sıra diziye birçok yeni isim de katıldı. Aslı Melisa Uzun’un canlandırdığı karakter Bobbi Atakan, Türk asıllı bir model ve Verhoven markasının yüzü, Alexander Verhoven’in de uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi.

Karakter, başta Latin Amerikalı kökenli olarak yazılmış olsa da Aslı Melisa Uzun rol için seçildiğinde Türk asıllı olarak değiştirildi.

Yorumlar (0)