Akrep izleyiciyi ikiye böldü

DİZİ 23.01.2021, 15:22 25.01.2021, 09:13
Akrep izleyiciyi ikiye böldü

#NedenAnne etiketi ile sosyal medyada da çok konuşulan Akrep'in 7. bölümüne Perihan ve Ferda’nın beklenen yüzleşmesi damga vurdu. Anne-kızın mutfakta yılların birikimiyle giriştikleri, izleyici ekran başına kilitleyen hesaplaşma, sosyal medyada çok konuşuldu ve seyirciyi ikiye böldü.

Ferda ve Perihan’ın yılların birikimiyle yüzleştikleri sahne Ferda’nın “Beni neden bıraktın anne” sorusu ile seyirciyi yüreğinden vurdu. Perihan, henüz 1 yaşında terk ettiği kızına babasını ve kendisine yaşattığı travmaları anlatırken; Ferda ise annesizliğin acısını ve sefalet içinde geçen çocukluğunu gözyaşları içinde annesine anlattı.

Büyük ilgi gören sahne “Doğum yapmış her kadın anne olabilir mi?” sorusunu ortaya çıkardı. BSeyircinin bir kısmı erkek şiddetinden kaçıp kendine yeni bir hayat kuran Perihan’a hak verirken, diğer kısmı ise annesine hınç besleyen Ferda’ya hak verdi.

Heyecanla izlenen ‘Akrep’in yedinci bölümünde, Perihan’ın İpek’in kalp ameliyatı için gereken parayı sağlaması ve bağışçının bulunmasını kutlamak için bir araya gelen gençlerin yemeğine Hakan’ın gelişi damga vurdu. Bu durumdan rahatsız olan Aras, Duru’ya tepki gösterince; Duru kendisine soğuk davranan eve bir türlü adım atmayan Aras’ı korkaklıkla suçladı.

Perihan, Ayşem’e hayatının şokunu yaşattı ve elde ettiği belgeleri göstererek Ayşem’in evlatlık olduğunu öğrenmesini sağladı. Ayşem’i teselli eden Perihan, gerçeği saklayarak genç kıza annesini bulmasına yardım edeceğinin sözünü verdi. Perihan ayrıca Berna’nın psikoloğu ile görüşüp kızının intihara meyli olmadığını öğrendi. Berna’nın ölümüyle ilgil şüpheleri iyice artan Perihan, Ferda ve Fikret’i hedefine alarak büyük bir oyun planladı.

Fikret araştırmalarının sonucunda kendisini arayan adamın kim olduğunu öğrendi. Bu sırada Ferda ve Fikret’e aynı anda telefon geldi. Fikret arayanın peşine düştüğü adam olduğunu düşünerek yola çıktı. Ferda ise apar topar eve gidip Aras’la buluştu. Fikret’in peşine adamını takan Perihan, Ferda’yı ise bizzat takibe aldı.

Fikret, nihayet cinayetin tanığına ulaştı ve adamın anlattıklarıyla Berna’nın öldüğü gece Ferda’nın da orada olduğunu öğrendi.

‘Akrep’, heyecan ve gerilimin zirve yapacağı sekizinci bölümüyle 29 Ocak Cuma akşamı STAR TV ekranında olacak.

Yorumlar (0)