Akrep’te cinayet ortaya çıktı

DİZİ 19.02.2021, 13:32 20.02.2021, 11:06
Akrep’te cinayet ortaya çıktı

Star TV’nin, 1441 Productions imzalı beğeni ile izlenen dizisi ‘Akrep’in on birinci bölümünde heyecan fırtınası tüm hızıyla devam etti. #Banaİnan etiketi ile Türkiye gündeminde yer alan ve sosyal medyada hayli ses getiren dizinin on birinci bölümünde Berna’nın cinayetiyle ilgili soru işaretleri cevap buldu.

Hacer karakolda Berna’nın cinayetiyle ilgili elindeki kanıtı sunup bildiklerini polise anlatırken diğer yanda Ferda kendini kurtarmak için Perihan’ı cinayeti Fikret’in işlediğine ve Aras’ın suç ortağı olduğuna ikna etmeye çalıştı.

Perihan, Ferda’nın izlediği videoda Berna’nın Aras tarafından göle atılışını izlerken kahroldu. Hacer’in ihbarıyla Aras gözaltına alınırken; karakola giden Ferda ve Perihan da Hacer’le karşılaştı. Hacer’in “Berna Gürsoy’u öldüren kadın bu demesiyle” Perihan’ın şaşkınlığı ikiye katlandı. Hacer’i bütün bunları bilip kendisine söylemediği için ihanetle suçladı!

Haklarında yeterli delil bulunmayan Fikret ve Ferda tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Aras tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

Annelerinin intihar etmediği, cinayete kurban gittiğini öğrenmek Duru ve Şahin’i alt üst etti. Üstelik, babaları, teyzeleri hatta Aras’ın bile bu işin içinde olması, yaşadıkları acıyı ikiye katladı. Duru, Aras’la bir hayat düşünmüş olduğuna bin pişmanken, Şahin de annesinin cesedini göle atan adamın kardeşine evlenme teklif etmiş olmanın acısını çekti.

Aras cezaevine gitmeden önce onunla son kez konuşan Perihan’ın “Kızımın canı çok yandı mı?” sorusu, herkesin yüreğini dağladı. Aras, tüm bildiklerini hem polise hem Perihan’a anlattı. Hastaneden çıkan İpek, Ferda’nın kapısına dayandı ve abisinin başına gelenlerin hesabını sordu. Ancak Ferda İpek’i alt etmeyi başardı ve yalanlarıyla da Merve’nin İpek’e inanmamasını sağladı. Şahin’in kendisini terk etmesi ve ağabeyinin başına gelenleri kaldıramayan İpek, intihara kalkıştı. Merve’nin son anda müdahale etmesiyle hayatı kurtuldu.

Merve annesinin tüm sırlarını öğrendi

Aras’ı görmeye giden Merve, annesi hakkında duyduklarıyla, şüphelerinin peşine düştü. Annesinin spor salonunun dolabına sakladığı para dolu çantayı bulan Merve büyük bir hayal kırıklığı yaşadı, çünkü bu para, Ferda’nın Hacer’e rüşvet olarak vermek üzere Fikret’ten aldığı ama Aras ve Fikret arasında bir para alışverişi var diye göstermek için İpek’in hesabına gönderttiği paraydı. İpek bunu ne kadar söylese de Merve ikna olmamıştı. 

Merve asıl büyük yıkımını ise, anneannesi Perihan, ona tesadüfen tanıştığını düşündüğü arkadaşı Ayşem’in annesinin yıllar önce terk ettiği diğer kızı, yani kardeşi olduğunu söylediğinde yaşadı. Ferda’nın oynadığı oyuna ve duygu sömürüsüne karşın en başından itibaren ona inanmayan Perihan, suçunu ispat edebilmek için Fikret’le iş birliği yaptı. Ve Fikret’in o geceye dair hatırladığı bir bilgi ile, Ferda’yı sona götürecek ipucunu yakaladı.

Perihan’ın bulduğu ipucu ile Ferda yeniden ifadeye çağırıldı. Tam buradan da kurtulacaktı ki Merve spor salonuna saklanmış halde bulduğu para dolu çanta ile çıkageldi. Fikret’in İpek’in hesabına yolladığı ve Ferda’nın Aras’a sus payı olarak verildiğini iddia ettiği paranın onun dolabında olduğunu kızı gelip polise söyledi. 

Yorumlar (0)