Aras aşkı ve vicdanı arasında kalıyor

DİZİ 01.02.2021, 14:49 02.02.2021, 11:07
Aras aşkı ve vicdanı arasında kalıyor

Star TV’nin, 1441 Productions imzalı beğeni ile izlenen dizisi ‘Akrep’ in yayınlanan son bölümünde perşembe Aras ve Duru arasında beklenen ilk öpücük geldi. Akrep takipçilerinin hasretle beklediği sahne, sosyal medyada büyük yankı uyandırırken; aşıkların duygularına set çekmeyi bir kenara bırakması ortalığı fena karıştırdı.

Arası, Hakan’ın Duru’ya davranışlarına sert şekilde tepki gösterince ikili arasında yumruklar konuştu. Duru’dan uzak durmayı bir türlü başaramayan Aras, sonunda duygularına engel olamadı ve Duru’yu öptü. Bu anlara tanık olan Merve ise büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Annesinin vefatı ile Türkiye’ye dönen Duru, birden hayatlarına varlığını bile bilmedikleri teyzesine alışmaya çalışırken onunla birlikte hayatlarına giren ve anneannesinin şoförü olan Aras’a gönlünü kaptırmıştı. Ancak, hayatlarına teyzeleri ile birlikte dahil olan kuzeni Merve de Aras’a yıllardır platonik bir aşk besliyordu.

Yıllar sonra ortaya çıkan teyze Ferda, kız kardeşi ve Duru’nun annesi Berna’nın ölümüne sebep olmuş ve cesedi yıllardır kardeşinin ameliyatı için destek olarak güvenini kazandığı Aras yardımı ile göle atmıştı.

Kardeşinin hayatını kurtarmak için gördüklerine, bildiklerine sessiz kalan Aras şimdi gönlünü Duru’ya kaptırdı. Vicdan azabı ile aşkı arasında kalan Aras, şimdi ne yapacak? Akrep merakla beklenen yeni bölümüyle perşembe akşamı Star TV’de.

Yorumlar (0)