Away'in yeni fragmanı ve afişi yayınlandı

DİZİ 10.08.2020, 16:53 10.08.2020, 17:01
Away'in yeni fragmanı ve afişi yayınlandı

Netflix, başrolünde Akademi Ödüllü Hillary Swank'in yer aldığı yeni orijinal dizisi Away'den yepyeni bir fragman ve afişi paylaştı. Yürütücü yapımcılığını Jason Katims'in üstlendiği Away, heyecan verici ve duygusal hikayesiyle insanların ulaşabileceği inanılmaz başarıları ve bu uğurda yapabilecekleri fedakârlıkları konu alıyor.

Amerikalı astronot Emma Green (Hilary Swank), Mars'a yapılacak ilk yolculuk için uluslararası bir mürettebatı komuta etmeye hazırlanır. Ancak bu süreçte, eşini (Josh Charles) ve ergenlik dönemindeki kızını (Talitha Bateman) ona en çok ihtiyaç duydukları anda geride bırakma kararıyla barışmak zorundadır.

Mürettebatın uzay yolculuğu zorlaştıkça kişisel dinamikler ve sevdiklerini Dünya'da bırakmış olmanın etkileri giderek karmaşık bir hâl alır. Away, yıldızlara ulaşmak için bazen evimizi arkamızda bırakmamız gerektiğini anlatıyor. Andrew Hinderake'in hayata geçirdiği dizinin yürütücü yapımcılığını Jason Katims, Jessica Goldberg, Matt Reeves, Andrew Hinderaker, Edward Zwick, Hilary Swank, Adam Kassan ve Jeni Mulein üstleniyor.

Yorumlar (0)