Babam Çok Değişti yine eğlenceli dolu

DİZİ 21.01.2021, 09:59 21.01.2021, 15:18
Babam Çok Değişti yine eğlenceli dolu

Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı, senaryosunu Birol Güven’in kaleme aldığı dizisi “Babam Çok Değişti” yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Babam Çok Değişti’nin yeni bölümümün özeti ise şöyle; Aslı, taşınmaktan vazgeçebileceğini yalnız bunun için bazı şartları olduğunu söyler. Aslı, Mehmet Ali ve Arife taşınma konusunda uzlaşmak için masaya otururlar. Aslı "14 kuralını" söyler. Bu kuralların birine dahi uyulmadığı takdirde taşınma olayının gerçekleşeceğini söyler.

Mehmet Ali ve Arife, "Aslı’nın 14 kuralını" kabul eder, uzlaşma sağlanır. Arife bu kurallardan hiç hoşnut değildir. Mehmet Ali tam Deniz’den kurtulduğunu düşünürken Deniz ve Aslı’nın birlikte oturup sohbet ettiğini öğrenir. Mehmet Ali, panik halinde hemen eve gider. Deniz’i bir an önce evden göndermeye çalışır.

Rıfkı biricik sevgilisi Ayfer’e sürpriz yapmak için saatlerce uğraşır. Şanssız Rıfkı yine hiç beklemediğini bir durumla karşılaşır. Hulusi ise kendi canının derdine düşmüş, anahtarı almak için türlü yalanlar söylemeye devam etmektedir.

Babam Çok Değişti yeni bölümü ile 21 Ocak Perşembe akşamı Kanal D’de.

Yorumlar (0)