"Bir Dilek Yetmez" dizi oluyor

DİZİ 24.11.2021, 15:39 25.11.2021, 13:05
"Bir Dilek Yetmez" dizi oluyor

İdealist bir köy öğretmeni olan Dilek Livaneli’nin zorlu, inanılmaz ve umut dolu başarı öyküsünü kaleme aldığı, Epsilon Yayınevi tarafından yayımlanan kitabı; Bir Dilek Yetmez dizi oluyor.

Avrupa Parlementosu’nda tüm parlamenterlerin “Bir Dilek Yetmez!” diye haykırıp ayakta alkışladığı Dilek Livaneli'nin gerçek hikayesi dijital bir dizi projesi olarak hayata geçiyor. Dilek öğretmenin inanılmaz başarılarla dolu umut veren hikayesi, Fabrika Yapım imzasıyla dizi projesine dönüşüyor.

Yapımcı Öner Arslanel, iddialı isimlerden oluşan bir ekip ile yola çıktıklarını, Dilek Öğretmen ve yapım ekibi olarak ‘Bir Dilek Yetmez’ dizi projesi için heyecanla çalışmalara başladıklarını açıkladı.

Arslanel “Bizim için çok değerli bir çalışma olan bu heyecan verici projenin müjdesini; Öğretmenler Günü’nde açıklamaktan ekip olarak gurur duyuyoruz. Bir mucizeyi gerçekleştirmiş, sadece öğrencilerinin değil tüm köy halkının hayatlarına dokunarak yüzünü güldürmüş; iyileştirmiş, güzelleştirmiş, umut, hayal ve ilham getirmiş Dilek Livaneli’nin gerçek hayat hikayesini dizi yaparak hakkı hiçbir zaman ödenmeyen tüm öğretmenlerimize armağan etmek istiyoruz” dedi.

Kendisi de bir öğretmen çocuğu olan Fabrika Yapım sahibi Öner Arslanel, dijital platform için hazırlanan projenin 2022’de çekimlerine başlayacaklarını belirtti.
 

Yorumlar (0)