Büyük kavuşma yarıda kaldı

DİZİ 20.11.2020, 12:21 20.11.2020, 16:24
Büyük kavuşma yarıda kaldı

Ay Yapım’ın Show TV için hazırladığı ‘Alev Alev’in dün akşam ekranlara gelen bölümünde Cemre, kızı Güneş'le birlikte hayalini kurduğu hayata adım adım yaklaşırken anne kızın birlikte verdikleri mücadele kalplere dokundu.

Yüzleşmelerin yaşandığı ve tansiyonun bir an bile düşmediği bölümün başlamasıyla dizi, hem dünyada hem de Türkiye’de uzun süre sosyal medyanın gündeminde yer alırken izleyicileri de “Cemre, kızı Güneş’i nasıl kurtacak?” sorusuyla baş başa bıraktı. 

Gündelik hayatın içinden herkese dokunan konuları ele alış biçimiyle ilk bölümünden itibaren dikkat çeken ‘Alev Alev’in dün akşam ekranlara gelen bölümünde Cemre ve kızı Güneş’in, Çelebi’den kaçarak yeni bir hayata başlama mücadelesi nefesler tutularak izlendi. Çelebi, anne kızı köşeye sıkıştırmak için elinden geleni yaparken Cemre, Ömer ve Ozan’ın da yardımıyla kızı Güneş’i saklamayı başardı.

Ancak finalde Güneş’in ateşinin çıkması bir anda her şeyi alt üst etti. Çelebi’nin Güneş’i hastanede bulmasıyla sonuçlanan heyecan dolu anlarda Cemre, Ozan’ın onu zorla götürmesiyle yakalanmaktan kurtuldu. Kızını ardında bırakmak istemeyen Cemre, yeniden bir çıkmazın içine sürüklenirken ikilinin yeniden ne zaman kavuşacağı sorusunun cevabı şimdiden merakla beklenmeye başladı. 

Yorumlar (0)