Çukur'dan La Casa de Papel göndermesi

DİZİ 29.12.2020, 09:42 30.12.2020, 09:15
Çukur'dan La Casa de Papel göndermesi

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Rıza Kocaoğlu ve Perihan Savaş gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisi dün akşam 109. bölümüyle ekrana geldi.

Çukur'da Erdenetler'e savaş açan Yamaç Koçovalı, Olga'nın gizli defteri sayesinde Erdenetler'in paraları sakladıkları yerleri buldu. Paraların bir kısmının ise banka şubesinin duvarlarındaki gizli bölmelerde olduğunu öğrenen Yamaç, adamlarıyla birlikte bankayı soydu.

Yamaç ve adamları Cengiz Erdenet maskeleri taktı. Yamaç bankanın paralarını almadı. Ancak duvarlardaki gizli bölmeleri kırarak Cengiz Erdenet'in yasa dışı yollardan kazandığı ve sakladığı dolarları çaldı.

Dünyaca ünlü La Casa de Papel dizisine de gönderme yapılan sahnede, Yamaç'ın İstanbul kod adını alması dikkat çekti. Yamaç'ın adamları ise Adana, Antalya ve Mardin gibi şehirleri kendilerine isim olarak seçti.

La Casa de Papel'de İspanya Kraliyet Darphanesi'ni ele geçirerek milyonlarca euro basan ekipteki ana karakterler için Berlin, Oslo, Helsinki, Moskova, Rio gibi şehirlerin isimlerini kullanılmıştı.

Yorumlar (0)