Demet Evgar: "Yeni buluşmamızı iple çekiyorum"

DİZİ 28.05.2021, 09:25 29.05.2021, 09:32
Demet Evgar: "Yeni buluşmamızı iple çekiyorum"

Show TV'de yayınlanan Alev Alev dizisi dün akşamı final yaparak ekrana veda etti. Alev Alev'in 28. ve final bölümünde Cemre ile Ozan evlenirken Rüya ile Ömer çifti ise bebek sevinci yaşadı. Çelebi ise akıl hastanesine kapatıldı.

Dizinin Cemre'si Demet Evgar'dan Alev Alev'e veda paylaşımları geldi. Ünlü oyuncu paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Her rol benim için yeni bi macera. Bugün de Cemre’ nin sonuna geldik...Her macerada karşılaştıklarımla, kendimle ilgili yeni şeyler öğreniyor oluyorum.

Hayat bana bu süreçte anlatacaklarını etrafımdaki insanlarla sunuyor. Muhteşem bir oyuncu kadrosuyla çalıştığım için öncelikle oyun arkadaşlarıma tek tek sarılır , pek çok öperim. Set ekibine , yapımcıma, yönetmenlerime, kanalımıza, yazarlara içinden geçtiğim tüm bu süreçte, öğrettiği, farkettirdiği her şey için de teşekkür ediyorum.

Tek amacım bu ülkede sesini duyuramayan milyonlarca Cemre’ nin içindeki alevin şahitlerinden biri olmaktı. Ufacık da olsa bi işe yaradı mı bilmem. Bu sorunlar büyük, köklü, çookk eski sorunlar. Ama birbirimizi gördükçe, sesimizi duydukça güçlendiğimizi biliyorum ve bu gücü sizlerle yaşıyorum. Canım seyircime tüm kalbimle teşekkür ederim. Yeni buluşmamızı iple çekiyor olacağım."

Yorumlar (0)