Fargo'nun 4. sezon çekimleri tamamlandı

DİZİ 14.09.2020, 14:28
Fargo'nun 4. sezon çekimleri tamamlandı

Fargo dizisinin dördüncü sezon çekimlerine korona virüsü nedeniyle ara verilmişti. 11 bölümden dokuzunu çekebilen dizi ekibi birkaç ay sonra, son iki bölümü de çekerek prodüksiyonu 8 Eylül’de tamamladı.

Beyazperde’nin aktardığına göre, FX Network ve FX başkanı John Landgraf çarşamba günü kanalın sonbahar sezonu için düzenlediği sanal basın toplantısı sırasında açıklama yaparak, oyuncuların ve ekibinin sağlığı ile güvenliğine gösterdiği ilgiden dolayı dizinin yaratıcısı Noah Hawley’i övdü. Landgraf, “Hawley, oyuncu kadrosuna ve ekibe “Hepimiz bu işte birlikteyiz” yazan bir not göndererek, yalnızca işteyken prosedürleri takip etmenin önemli olmadığını, aynı zamanda tatil günlerinde ne yaptıklarının da önemli olduğunu vurgulayan bir yaklaşım sergiledi” dedi.

Fargo’nun dördüncü sezonu, üç yıl içinde yayınlanacak ilk sezon olacak. Dizinin dördüncü sezonu, iki suç örgütünün alternatif bir ekonomiyi kontrol etmek ve Amerikan rüyasının bir parçası uğruna savaşmak için mücadele ettiği 1950 Kansas City’de geçiyor.

İdari yapımcılığını Hawley, Littlefield, Joel Coen ve Ethan Coen’in üstlendiği, prodüksiyonunu MGM Television ve FX’in yaptığı dizinin 4. sezonu 27 Eylül tarihinde prömiyer yapacak.

Yorumlar (0)