Frasier, Beavis and Butt-head ve Rugrats ekrana dönüyor

DİZİ 01.03.2021, 09:35 01.03.2021, 13:24
Frasier, Beavis and Butt-head ve Rugrats ekrana dönüyor

ABD’nin yapım şirketi Paramount’un yayın dünyasına uzanan ve bünyesinde çok sayıda televizyon kanalı barındıran kolu Paramount+, Frasier, Beavis and Butt-head, Rugrats ve The Fairy OddParents'ın ekranlara geri döneceğini duyurdu.

Kelsey Grammer'ın Dr. Frasier Crane rolüne geri döneceği 90’lı yıllarda yayınlanan, 11 sezon süren sit-com Frasier'ın yeniden çevirim projesi tamamlandı. Dizinin yeniden çevriminin senaryosu, en popüler sit-com’lardan How I Met Your Mother ve Life in Pieces’in senaristleri Chris Harris ve Joe Cristalli tarafından yazıldı.

90’lı yıllarda yayınlanan animasyon ikilisi Beavis ve Butt-head serisinin yaratıcısı olan Mike Judge, Beavis ve Butt-head için yeni bir film üzerinden çalıştıklarını duyurdu. Beavis and Butt-head’in yeniden uyarlaması Comedy Central’da yayınlanacak. Yedi sezon boyunca MTV ekranlarından yayınlanan diziyi, 2011 yılında MTV yeniden ekranlara döndürmeyi denese de bu deneme başarıyla sonuçlanmadı. Yeni filmin 1996 yılında çekilen "Beavis and Butt-Head Do America" isimli filmin devamı olacağının bilgisi verildi.

Paramount+, Rugrats’i orijinal sesleriyle geri getirirken, The Fairy OddParents ise “live action” olarak yeniden izleyiciyle buluşmayı bekliyor. 9 sezonuyla izleyicileri Nickelodeon ekranlarına kitleyen, ardından bir de sinema filmiyle izleyici karşısına gelen Rugrats, CGI teknolojisi ve orijinal seslendirmesiyle ekranlara geri gelecek.

16 yıllık serüvenine 10. sezonunun ardından veda eden çizgi dizi The Fairly OddParents da “live action” olarak geri dönmeye hazırlanıyor. Aktarılan bilgilere göre, yeni Reno 911! ve Real World: New York’da yapımları da izleyiciyle buluşmayı bekleyen projeler arasında yer alıyor.

Yorumlar (0)