Hastanede asistanlık yarışı kızıştı

DİZİ 11.06.2022, 11:52 13.06.2022, 09:35
Hastanede asistanlık yarışı kızıştı

TRT 1’in beğeni ile izlenen dizisi ‘Kasaba Doktoru’ 10 Haziran Cuma akşamı onuncu bölümüyle ekrana geldi. Farklı hikayesi, ilgi çekici karakterleri ve zengin oyuncu kadrosu ile büyük ilgi gören ‘Kasaba Doktoru #KasabaDoktoru etiketiyle sosyal medyaya da damgasını vurdu. 

‘Kasaba Doktoru’nun onuncu bölümünde; Bülent, Ömer’den ölen hastanın raporunun farklı bir şekilde hazırlamasını istedi. İyice köşeye sıkışan Ömer’in kafası bir hayli karıştı. Mediha’nın doktorunun Yalçın olduğunu öğrenen Hakan, soluğu Yalçın’ın karşısında aldı. Murat ve Leyla, Mediha’nın durumunu takip etmek için Gümüşok Hastanesi’nden bilgi almak isteyince Mediha’nın hastanede kaydının olmadığını fark ettiler. 

Geçmişten gelen bir hasta yakını Ömer’i zor durumda bırakınca, Ömer kendisinden beklenen raporla ilgili kararını da verdi. Ömer’in verdiği karar taşları yerinden oynattı. Erol’un ameliyatı yaklaştıkça Leyla, Ömer ve Berk arasındaki asistanlık yarışı iyice kızıştı. Hakan sonunda bu zorlu ameliyatın birinci asistanının Leyla olmasına karar verdi. Hakan ve ekibi büyük bir titizlikle ameliyata hazırlanırken Yalçın da yeni hamlesi için harekete geçti.

Ameliyata sayılı günler kalmışken hastaneye gelen salgın vakasıyla her şeyi değiştirecek büyük bir tehlike ortaya çıktı.

Yorumlar (0)