Hünkar'la Sevda'nın ortak kaderi ne?

DİZİ 15.09.2020, 20:58 16.09.2020, 13:20
Hünkar'la Sevda'nın ortak kaderi ne?

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği Bir Zamanlar Çukurova, 3. sezonuna 17 Eylül Perşembe akşamı 20:00’de ATV’de ekrana gelecek nefes kesen bir bölümle başlıyor.

Torunlarını bulmak için attığı her adımda oğlunu biraz daha kaybeden Hünkar, tüm bu karmaşanın ortasında öyle biriyle karşılaşıyor ki gözlerinden adeta alev çıkıyor. 

Hünkar Yaman’ın hiç ummadığı bir anda karşılaştığı Sevda Çağlayan, iki kadını da büyük bir savaşın eşiğine getiriyor. Çukurova’nın en güçlü hükümran kadını Hünkar ile, İstanbul gazinolarının en büyük assolistlerinden Sevda’yı karşılaştıran ortak kader ne? Bu iki kadın hayatlarının en büyük savaşına girerken, Çukurova’da taş taş üstünde kalabilecek mi?

Hünkar, eşinin ihaneti ile ilk kez gerçek bir savaşa giriyor. Çünkü bu kez, aynı ihanetin bir tarafında oğlu var. Diğer tarafta ise, ülkenin en büyük assolistlerinden biri iken, şanı, şöhreti İstanbul’u bırakıp Adnan’ın aşkı ile Adana’ya gelen sesi ile de şıklığı ile de hala hatırlanan Sevda Çağlayan var.

Aşkı için, ikinci kadın olmayı göze alan, mesleğini bırakan, hala Adnan ile anılarına tutunan bir kadın. Sevda, gerçek aşkı yaşadım derken, Hünkar yuvamı korudum diyor! şimdi bu iki kadın yıllar önce girmedikleri bir savaşa giriyorlar. 

Yorumlar (0)