Kartlar yeniden dağıtılıyor

DİZİ 08.01.2021, 16:08 09.01.2021, 11:10
Kartlar yeniden dağıtılıyor

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği ‘Sol Yanım’, Star TV’de 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümüne Serra’nın müthiş değişimi damga vurdu.

Serra, Selim’i Biricik’le gördükten sonra aşkını inkâr ederek unutmaya çalışsa da Selim uzaklaşmasına izin vermedi ve Serra’nın kalbini yeniden kazanmak için büyük uğraş verdi. Serra’nın inadını kırıp arkadaşça teklif ettiği yemeğe ‘evet’ yanıtı alınca da bu fırsatı değerlendirdi.

Ali ve Biricik kurdukları tuzağa az kalsın kendileri düşecekken, kameralarının bozuk olduğunu öğrenince derin bir nefes aldılar ancak Ali’nin şantajları bununla kalmadı. Nazlım’ın aklıyla Biricik’e tehditler savurmaya devam etti. Biricik’in Burak’la telefon görüşmeleri olacakların haberini verir nitelikteydi. Serra’dan çok Selim’e öfkelenen Burak intikam yemini ederken; Biricik bile Burak’ı şaşkınlıkla dinledi.

Asena hamile olduğunu öğrenince çok sevindi ama haberi evdekilerle paylaşmak için doğru zamanı beklemeyi tercih etti. Barış’la fotoğrafları ifşa olan Asena, İhsan’a açıklama yapmaya kalkışırken, İhsan’ın sadece kendi soyadını düşünmesi Asena’yı kırdı. Bebeğinin her şeyi düzelteceğine inanıp ona daha sıkı tutundu. İhsan’la Selim’in kavgalarının baş konusu olan Selim’in kazasıyla ilgili büyük sırrı ortaya çıkaran yine Asena oldu. Titizlikle çalışan Asena, Emin’le ilgili bilgileri toplayıp parçaları birleştirerek sonuca vardı.

Serra, Selim’le geçirecekleri akşam yemeği için heyecanla hazırlanırken, Nilgün kızı için bir jest yapıp onu güzelce giydirdi. Nilgün kapıda Selim’i görünce maziye dalıp gitti ve İhsan’a olan aşkını hasretle hatırladı. Selim’le Serra’nın arkadaşça başlayan yemekleri öpüşmeleriyle farklı bir ivme kazandı ve yeniden el ele, göz göze aşklarını yaşamaya başladılar.
İhanetin bir diğer ayağı da Biricik’in grubunda yaşandı. Zeynep, Nazlım’ı kullanıp Biricik’in kusma videosunu bütün okula yaydı. Biricik utançla okuldan kaçarken, akşam Selim’in doğum günü partisinde ise hiçbir şey olmamış gibi davrandı.

Selim’in doğum gününde İhsan oğluyla barıştı. Serra ise güzelliğiyle tüm ilgiyi topladı. Selim sevgilisini gururla ailesiyle tanıştırırken, Burak da hayal kırıklığıyla onları izledi. Bir yandan Emin’in girişi, bir yandan Burak’ın gelişiyle ortalık karıştı.
Emin’in yaşıyor oluşu Selim’i vicdan azabından kurtarmaya yetecek mi? Selim babasını affedebilecek mi? Burak yaşadığı hayal kırıklığının bedelini Selim’e nasıl ödetecek? Asena hamile olduğunu İhsan’a söyleyecek mi?

‘Sol Yanım’ın 7. bölümünde Serra, Selim’e tüm gücüyle destek olurken; kazanın asıl sebebi gün yüzüne çıkacak.

Yorumlar (0)