Netflix Fate: The Winx Saga'nın 2. sezonunu duyurdu

DİZİ 18.02.2021, 18:33
Netflix Fate: The Winx Saga'nın 2. sezonunu duyurdu

Netflix, orijinal dizisi Fate: The Winx Saga'nın ikinci sezonunu duyurdu. 2. sezonda Abigail Cowen; Bloom, Hannah van der Westhuysen; Stella, Precious Mustapha; Aisha, Eliot Salt; Terra ve Elisha Applebaum da Musa rolüne geri dönecek.

İkinci sezon oyuncu kadrosu ilerleyen günlerde duyurulacak. Brian Young (The Vampire Diaries) ikinci sezonda dizi sorumlusu ve yürütücü yapımcı olarak geri dönüyor.

Brian Young ile birlikte Archery Pictures'dan (Riviera, The State) Judy Counihan,  Kris Thykier ile Rainbow'dan Cristiana Buzzelli ve Joanne Lee de yürütücü yapımcı olarak 2. sezona devam ediyor.

Dizi sorumlusu Brian Young, ikinci sezon için heyecanını şu sözlerle paylaştı: “İlk sezondaki altı bölüm, içinde güçlü perilerin yaşadığı bu son derece zengin dünyanın kapılarını araladı. Bloom'un hikayesi gelişmeye devam ederken, Aisha, Stella, Terra ve Musa hakkında daha fazla şey öğreneceğiniz için sabırsızlanıyorum! Yeni dönemde Alfea'da kimlerin geleceğini asla bilemezsiniz...”

Winx Club’ın yaratıcısı, Rainbow Group’un kurucusu ve CEO’su Iginio Straffi dizi hakkında şöyle konuştu: “Winx'in gerçek oyuncularla çekilen uyarlaması izleyiciyle çizgi filmde olduğu gibi bir bağ kuruyor. Yıllar geçtikçe global bir fenomen haline gelen Winx’te milyonlarca hayran diziyi içtenlikle takip etti. Bu destekleri sayesinde ‘Fate: The Winx Saga’ dünya çapında büyük bir başarı yakaladı. Dünyanın dört bir yanındaki hayranları tarafından merakla beklenen dizinin ikinci sezonu Netflix'te başlayacak."

Archery Pictures Production'ın Rainbow ile birlikte hazırladığı dizinin ikinci sezonu, birer saatlik 8 bölümden oluşacak. Fate: The Winx Saga'nın ilk sezonu, 22 Ocak 2021’de Netflix’te yayınlandı. İkinci sezonun çekimleri bu yılın sonunda İrlanda’da başlayacak.

Fate: The Winx Saga, öbür dünyada Alfea adlı sihirli bir yatılı okula giden beş perinin yetişkinliğe geçiş yolculuğunu konu alıyor. Periler burada aşk, rekabet ve kendi varlıklarını tehdit eden canavarlarla başa çıkarken güçlerini kontrol etmeyi de öğrenmelidir. Brian Young’ın (The Vampire Diaries) yaratıcılığını üstlendiği FATE: THE WINX SAGA Iginio Straffi imzalı, İtalya yapımı Winx Club çizgi filminin gerçek oyuncularla çekilen bir uyarlaması.

Yorumlar (0)