Netflix, "Harry & Meghan"ın resmi tanıtımını paylaştı

DİZİ 01.12.2022, 16:44
Netflix, "Harry & Meghan"ın resmi tanıtımını paylaştı

Harry ve Meghan çok yakında sadece Netflix’te yerini alacak. Diziden resmi tanıtım ve afiş paylaşıldı. 

Bir Story Syndicate prodüksiyonu Archewell Productions ve Diamond Docs iş birliğiyle çekilen dizide Sussex Dükü ve Düşesi, bu benzersiz ve kapsamlı belgesel dizisinde kamuoyunun yakından takip ettiği aşk hikâyelerinin bilinmeyen yanlarını paylaşıyor.

Altı bölümden oluşan dizi, çiftin gizlice flört etmeye başladığı ilk günleri ve onları kraliyetteki tam zamanlı görevlerinden çekilmeleri gerektiğini hissettiren güçlükleri ekrana taşıyor. Dizide, tanık oldukları olaylar hakkında daha önce hiç açıkça konuşmamış olan arkadaşlar ve aile üyeleriyle yapılan röportajların yanı sıra, İngiliz Milletler Topluluğu'nun günümüzdeki durumunu ve kraliyet ailesinin basınla ilişkilerini tartışan tarihçilerin yorumlarına yer veriliyor.

Bu özellikleriyle dizi, bir çiftin aşk öyküsünü aydınlığa kavuşturmaktan öte dünyamıza ve birbirimize yönelik davranışlarımıza ilişkin bir tablo çiziyor. Eleştirmenlerce beğenilen ve iki kez Oscar'a aday gösterilen Emmy ödüllü yönetmen Liz Garbus imzalı Harry ve Meghan, tarihin en tartışmalı çiftlerinden birinin perde arkasındaki yaşamına bir bakış sunuyor.

Yorumlar (0)