Perihan Ferda'yı yerle bir etti

DİZİ 02.01.2021, 12:20 04.01.2021, 09:15
Perihan Ferda'yı yerle bir etti

Star TV’nin 1441 Productions imzalı, yapımcılığını İrfan Şahin’in, yönetmenliğini Gökçen Usta’nın üstlendiği, senaryosunu Erkan Birgören’in yazdığı ‘Akrep’ dün akşam yayınlanan dördüncü bölümüyle nefesleri kesti. Sosyal medyada #Akrep etiketi ile en çok konuşulanlar arasında yer alan ve beğeniyle izlenen dizinin dördüncü bölümünde Perihan Emgen, Ferda’yı ağır bir yenilgiye uğrattı.

Fikret’le birlikteyken Merve’ye yakalanan Ferda öfkeden deliye döndü. Tek istediği bir an evvel Merve’ye durumu anlatmaktı. Ancak Merve, Perihan’a koştu ve arabaya binip hızla uzaklaştılar. Fikret, Ferda’yı sakinleştirmek ve durumu çözebilmek istese de başarılı olamadı. Fikret’e sert tepki gösteren Ferda, tek çözümün evlilik olduğunu söyledi. Bu fikir Fikret’in hiç hoşuna gitmedi.

Perihan, Merve’ye bunları yaşattığı için özür diledi. Merve böylece annesi ile Perihan’ın arasının neden kötü olduğunu da anlamış oldu.

Eşyalarını almak için eve giden Merve, Ferda’yla yüzleşti. Anne kız için hesaplaşma vakti gelmişti. İkisi de üzüntüden perişan olsa da Merve, Ferda’yı affetmedi. Çaresiz kalan Ferda, Merve’yi eve kilitledi. İpek’in yardımıyla evden kaçmayı başaran Merve ise kimseye haber vermeden alıp başını gitti.

Ferda, Perihan’ın tarafına geçtiği için Aras’ı elindeki görüntülerle tehdit etti. Aras, Ferda’yı şaşırtarak Fikret’le ikisine de tepkisini gösterdi, işe artık devam etmeyeceğini söyledi.

Perihan savaşa tüm cephelerde birden girmek için hem avukatkarını devreye soktu hem de Ferda ve Fikret tarafından neden ayrıldığını bilmediği Aras’ın bildiklerine hakim olmak için onu kendi şoförü yaptı.

Perihan, Merve’yi alıp eve getirdi, Merve bundan sonra anneannesiyle yaşayacaktı. Ferda da yılmadan Merve’nin karşısına çıkmaya devam etti ancak bir türlü kızını geri kazanmayı başaramadı. Köşeye sıkışan Fikret, Ferda’nın evlilik baskısından kurtulmak için Perihan’dan yardım istedi. Perihan da bu yardım karşılığında eski düşmanı ve Fikret’in eski sevgilisi Selma’yı Ferda’nın karşısına çıkarmak için harekete geçti.

Hapishanede ise Ayşem, Ferda’nın yalanını yakaladı, hesap sordu. İkili avukat - müvekkil olarak tartışıyor görünseler de aslında birbirlerine karşı söylemek istediklerini söylediler.

Ferda, Merve’yi geri kazanmak ve Perihan’a karşı bir hamle yapmak için yine magazine başvurdu. Televizyona çıkıp Merve’ye sevgisinden ve Perihan’ı suçlamadığını anlatan Ferda, Merve’yi etkiledi ancak geri adım atmasını sağlayamadı.

Yorumlar (0)