Reyting savaşı başlıyor

DİZİ 06.09.2020, 13:45 07.09.2020, 11:52
Reyting savaşı başlıyor

Pandemi dönemine hazırlıksız yakalanan ve ekranları dizi tekrarlarıyla donatan Türk televizyonları eylül sezonunda iddialı bir açılış yapmaya hazırlanıyor. Geçen hafta başlayan dizilere bu hafta 7 dizi daha ekleniyor. İşte bu hafta reyting yarışına heyecanla girecek diziler…

Eda Ece, Talat Bulut, Şevval Sam, Gökhan Alkan, Can Nergis, Barış Kılıç ve Nesrin Cavadzade’nin başrolleri paylaştığı Yasak Elma 4. sezonuyla yarın ekrana dönüyor. Saat 20.00'de Fox TV'de olacak yeni sezonda eski gücüne kavuşan Halit’in Yıldız’ı yeniden kazanmaya çalışmasını izleyeceğiz. 

Çukur yeni sezonda da nefesleri kesmeye geliyor. Aras Bulut İynemli, Barış Arduç, Erkan Kolçak Köstendil, İrem Sak, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Damla Sönmez, Cihangir Ceyhan, Hazal Subaşı, Burak Dakak, Kubilay Aka, Hare Sürel’in rol aldığı dizi 4. sezonuna yarın Show TV’de başlıyor. Bu sezon Çukur ve Erdenetler’in kızışan savaşı işlenecek. 

Yarın Star TV’de de Sefirin Kızı yeni sezonunu açıyor. Engin Akyürek, Neslihan Atagül Doğulu, Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolleri paylaştığı Sefirin Kızı yeni sezonda; Sancar ve Nare’nin imkansız aşkını ekrana taşımaya devam ediyor. Sancar ve Nare açılış bölümünde bu defa gerçek kurşunlar tarafından vurulmuş ve birbirine kavuşmaya çalışan iki sevdalıyı canlandıracak. 

Babil 11 Eylül’de geliyor

Ozan Güven’in kadrosundan ayrıldığı ve yerine Onur Saylak’ın Egemen olarak katıldığı Babil 11 Eylül Cuma akşamı Star TV’de sezonu açıyor. Halit Ergenç, Onur Saylak, Aslı Enver, Nur Fettahoğlu, Birce Akalay ve Mesut Akusta’nın başrolleri paylaştığı dizi bu sezon; İrfan’ın Egemen, Eda ve Süleyman’la hesaplaşmasını konu ediniyor. 

Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrollerini paylaştığı İsmail Hacıoğlu'nun da yeni sezonda dahil olacağı “Zümrüdüanka” 12 Eylül Cumartesi Fox TV'de 2. sezonuyla başlıyor. Dizi Kapadokya’da masalsı dünyasında çekiliyor.

Başrollerini Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın paylaştığı Arıza 13 Eylül Pazar akşamı Show TV’de izleyici ile buluşuyor. Tolga Sarıtaş dizide ailesine düşkün, hayatını sevdiklerine adamış dürüst bir adam olan Ali Rıza karakteriyle, Ayça Ayşin Turan ise babasının karanlık dünyasından uzak durmaya çalışan başarılı doktor Halide olarak izleyici karşısına çıkacak.

Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir dizi başlıyor. Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın savaşını ve aşkını anlatacak Emanet, bu akşam 19.00’da Kanal 7’de başlıyor. Emanet hafta içi her gün yayınlanacak.

Yorumlar (0)