Şeref Sözü 6 saat TT listesinde kaldı

DİZİ 22.10.2020, 12:43 23.10.2020, 09:44
Şeref Sözü 6 saat TT listesinde kaldı

Show TV'nin merakla beklenen dizisi, yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği Şeref Sözü’nün dün akşam yayınlanan bölümünde yaşanan çarpıcı gelişmeler dikkat çekti. Cihan'ın düğün gününde yanında eşi olarak tanıttığı İsra ile gelmesi Adabeyli Adası'nda büyük ses getirdi. Düğün heyecanı yerini Yasemin ve Mustafa'yı arama çalışmalarına bıraktı. Finalde İsra'nın başına gelenler ise korku dolu anlara sahne oldu. Adabeyli Adası'ndan ayrılan İsra'yı bindiği teknenin kaptanı vurdu.

Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünün başlamasıyla birlikte izleyiciler #ŞerefSözü etiketi ile Twitter’da yorumlarını paylaştı. #ŞerefSözü etiketi Twitter'ın Türkiye gündeminde 6 saat 10 dakika boyunca TT listesinde kaldı.

Şeref Sözü'nün dün akşam ekrana gelen bölümünde; Cavidan, İsra'yı adadan ayrılması ve bir daha geri dönmemesi için ikna etti. Sabah karanlığında Adabeyli Malikanesi'nden çıkan İsra adadan ayrıldı ancak verdiği bu kararın sonunda onu büyük bir tehlike bekliyordu. Teknenin kaptanı denizin ortasında durup silahını İsra'ya doğrulttu. İsra'dan çocuğunu bırakıp denize atlamasını istedi. Gerilimin giderek tırmandığı bu anlarda İsra denize atlamayınca adam silahını ateşledi ve İsra'yı vurdu.  

Yorumlar (0)