Sol Yanım'a konuk oluyor

DİZİ 16.12.2020, 11:47 17.12.2020, 09:35
Sol Yanım'a konuk oluyor

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, STAR TV ekranlarında perşembe akşamlarının heyecanla takip edilen dizisi ‘Sol Yanım’, hikayesi ve zengin oyuncu kadrosu ile ekranda olduğu kadar sosyal medyada da ilgi görüyor.

‘Sol Yanım’ın dördüncü bölümünde kadroya ünlü oyuncu Anıl Tetik katılıyor. Anıl Tetik, Kuzey Üniversitesi’nin eski mezunu, yurt dışındaki başarılı kariyeri ile dikkat çeken Mert Tekin rolüne hayat verecek.

Hikayesini anlatmak üzere okulda düzenlenen konferansa katılan Mert Tekin’e, Serra eşlik edecek. Aynı Serra gibi mütevazı bir geçmişi olan Mert, Serra’nın hikayesinden etkilenince ikilinin yakınlığı Selim’i çılgına çevirecek.

‘Sol Yanım’ın heyecanla beklenen dördüncü bölümünden ikinci fragman da yayınlandı. Fragmanda bölüme damgasını vuracak ve Selim’in gerçekleri öğrenmesine sebep olan sürpriz karşılaşma sahnesine yer verildi.

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, senaryosu Melis Civelek imzasını taşıyan ‘Sol Yanım’, görkemli prodüksiyonu ile çarpıcı öyküsü ile ezberleri bozmaya hazırlanıyor. Dizinin başrolünde Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli, Seda Akman yer alıyor.

‘Sol Yanım’ her perşembe saat 20:00’de STAR TV’de!

Yorumlar (0)