Star TV Akrep ve Sol Yanım'ı ateşe attı

DİZİ 30.01.2021, 17:38 01.02.2021, 11:34
Star TV Akrep ve Sol Yanım'ı ateşe attı

Star TV bu sezon dizilerle ilgili verdiği kararlarla dikkat çekiyor. Romatik komedi İyi Günde Kötü Günde dizisine sadece 6 bölüm şans tanıyan kanal, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Babil'in sezon başında final yapmasını istedi.

Yoluna yeni dizilerle devam eden Star TV, perşembe akşamları Sol Yanım dizisini izleyiciyle buluştururken, cuma akşamlarını ise Akrep dizisine ayırdı. Demet Akbağ ve Evrim Alasya'nın başrolde yer aldığı dizi güçlü rakiplerinin karşısında kötü denemeyecek reytingler elde etti. 

Ancak kanal geçen hafta aldığı yeni bir kararla izleyiciyi şaşırttı. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde yer aldığı Seni Çok Bekledim dizisini cuma günü yayınlama kararı alan Star TV, Akrep dizisini de perşembe akşamına aldı.

Perşembe akşamları ekrana gelen Sol Yanım'ı ise çarşambaya kaydırdı. Yeni günlerinde yayınlanan iki dizi de izleyici kaybetti. Reytinglerde her zamankinden düşük bir sonuş elde ettiler. 

İki diziyi birden gününden eden ve dün akşam erkana gelen Seni Çok Bekledim ise reytinglerde hayal kırıklığı yarattı ve ilk Total'de 16., AB'de ise 8. oldu. Üstelik dizi ilk bölümüyle sosyal medya kullanıcı tarafından da kötü eleştirilerin hedefi oldu. 

Yorumlar (0)