War of Worlds 2. sezonuyla FX'te

DİZİ 01.06.2021, 10:43 01.06.2021, 10:47
War of Worlds 2. sezonuyla FX'te

H.G. Wells’in zamansız eserinden esinlenen ve insan türünü yeryüzünden silmeye çalışan bir uzaylı saldırısının ardından yaşananları konu alan “War of the Worlds”, merakla beklenen İkinci sezonuyla 3 Haziran Perşembe akşamı saat 21.30’da orijinal dilinde Türkçe alt yazılı ya da Türkçe dublajlı seçeneği ile yeniden FX ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. 

BAFTA ödüllü Howard Overman tarafından yazılan ve dünya çapında birçok ülkede büyük ilgi gören dizi War of the Worlds, dünyanın sonunu getirebilecek güçte bir uzaylı istilasından sağ kalan bir grup insanın hikayesine odaklanırken, böylesine yıkıcı bir saldırının arkasındaki sebepleri de irdeliyor. Hikayenin modern ve yeni bir düzenlemesi olan yapım, günümüz Avrupası’nda sahneleniyor. Dizinin karakterlerine ise Léa Drucker, Natasha Little, Daisy Edgar Jones, Stéphane Caillard, Adel Bencherif ve Guillaume Gouix hayat veriyor.

“War of the Worlds” ikinci sezonuyla 3 Haziran Perşembe akşamı saat 21.30’da orijinal dilinde Türkçe alt yazılı ya da Türkçe dublajlı seçeneği ile yeniden FX ekranlarında .

Yorumlar (0)