Yeni dizisinde profesör oldu

DİZİ 24.04.2021, 09:18 26.04.2021, 09:05
Yeni dizisinde profesör oldu

Şu sıralar Gain'de yer alan yönetmenliğini Özcan Deniz’in yaptığı ‘Senkron’ dizisinde rol alan Cansel Elçin Posta'ya konuştu. 

Elçin dizi ile ilgili "Karantina döneminde çektik Senkron’u. Özcan Deniz’le yıllar önce, Türkiye’ye geldiğimde tanışmıştım ama birlikte çalışma fırsatımız hiç olmamıştı. Bir gün telefonda konuştuk, projeden bahsetti ve birdenbire ‘Senkron’un setinde buldum kendimi. Kuantum fiziğiyle ilgilenen bir profesörü canlandırıyorum. Tabii çekerken de o kadar özgürdük ki inanılmaz bir iş çıktı ortaya." ifadelerini kullandı. 

Zamanda yolculuk mümkün mü? Paralel evrenler gerçekten var mı? Hayallerimiz, yarım kalan aşklarımız, pişmanlıklarımız veya kayıplarımız başka bir evrende varlığını sürdürüyor olabilir mi? 21. yüzyılda herkesin kafasının bir köşesini meşgul eden bu soruları konu alan Senkron 6 bölümden oluşuyor.

Yayında olan Senkron’un oyuncu kadrosunda ayrca Özcan Deniz, Feyza Aktan, Uygar Özçelik, Zeynep Tuğçe Bayat, Kuzey Deniz, Emre Akkuş, Melis Gürhan, Semra Dinçer ve Mazlum Kiper yer alıyor.

Yorumlar (0)