Yeni Hayat yeni bölümüyle ekranda

DİZİ 17.09.2020, 09:12 18.09.2020, 09:18
Yeni Hayat yeni bölümüyle ekranda

Kanal D’nin her perşembe akşamı izleyicisi ile buluşan dizisi Yeni Hayat bu akşam saat 20.00'de 3. bölümü ile ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Yasemin’in Adem’i öpmesi ikisi arasındaki dengelerin değişmesine sebep olur.

Adem mesleki içgüdülerine güvenerek bunun altında başka bir şey olduğunu düşünmekte ve bunu ortaya çıkartmanın yollarını aramaktadır. Yasemin ise yaptığı bu yanlışın üstünü yeni yanlışlarla kapatmaya çalışmaktadır. İkisi arasındaki gerilim günden güne artmaya başlar.

Bu sırada Timur’un ortakları, Timur’un bir bordo bereliyi karısını koruması için işe almasını rahatsızlığını duymaktadır. Timur ortağı ile bu mevzu sebebiyle karşı karşıya gelecektir. Diğer taraftan Yasemin kaçış planını bir an önce hayata geçirmek için yeni yollar aramaktadır.

Timur’un sakladıkları ona aradığı bu fırsatı verecektir. Ancak Yasemin büyük bir tehlikeye doğru yürüdüğünün henüz farkında değildir. Tüm bunlar olurken Adem’e gelen yeni bir teklif her şeyi daha da karışık bir hale getirecektir.

Sevilen diziye 3 yeni oyuncu katıldı...

Dizinin kadrosuna 3. bölümde, üç yeni oyuncu katıldı. Orçun İynemli, Timur’un (Tayanç Aydın) ortağı Abdullah Önen karakterine; Rami Narin, emekli Piyade Yüzbaşı Ayhan Kor karakterine; Alican Albayrak ise Yasemin’in (Melisa Aslı Pamuk) kardeşi Furkan karakterine hayat verecek.

Yorumlar (0)