Yeni karakteri 'Cihan Fırtına'yı anlattı

DİZİ 19.04.2021, 08:49 19.04.2021, 13:53
Yeni karakteri 'Cihan Fırtına'yı anlattı

Yapımını O3 Medya, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in yer aldığı Star’ın merakla beklenen yeni dizisi “Kağıt Ev”in başrol oyuncularından Erdal Beşikçioğlu rolünün merak edilenlerini paylaştı.

Bir projeye evet demeden önce İşin hikayesine, özgünlüğüne, anlatım biçimine ve diyaloglara baktığını belirten usta oyuncu, eğer hikaye iyiyse hiç düşünmeden kabul ettiğini söylüyor. “Anlatılacak bir derdi varsa bu derdin anlatılması gerektiğine inanıyoruz. Bize de ihtiyaç duydukları zaman seve seve oynuyoruz.”

Kağıt Ev’i seçmesindeki nedenleri ise Beşikçioğlu şöyle özetliyor; “Biçimi, üslubu, kendi içerisinde tuhaf bir kara komedisi var. Bu da Türk televizyonlarında sıkça gördüğümüz bir biçim değil açıkçası. ‘Olur’ dememin en büyük etkenlerinden biri buydu. Tabi yapım firması da kendi içerisinde bu kararı vermek için yardımcı oldu. Yönetmenin kimin olacağı ve kimlerin oynayacağı da önemli oldu ama en önemli etken kendi içerisinde kara bir mizahının olması.”

Canlandırdığı Cihan Fırtına karakterini ise şöyle anlatıyor; “Bir hukuk rofesörü, aynı zamanda olay yeri inceleme uzmanı. Eşi de iyi bir hukukçu. Üç çocukjları var. Kızları bir yanlış anlamadan dolayı cinayet işliyor ve ailenin de bu cinayeti ört bas etme çabası söz konusu.”

Kağıt Ev’de ise izleyiciyi bakın neler bekliyor: “Heyecanı yüksek bir proje olarak görüyorum. İzleyicinin büyük keyif alacağını düşünüyorum. Sıkılmadan izlenecek böyle keyifli bir işe imza atmak benim için de şanslı bir durum.”

Etkileyici hikayesi ve başarılı isimleri ile “Kağıt Ev” yarın akşam ilk bölümü ile Star’da başlıyor.

Yorumlar (0)