Coachella ve Stagecoach festivallerine yeni engel

DÜNYA 01.02.2021, 13:41
Coachella ve Stagecoach festivallerine yeni engel

Dünyanın en büyük müzik ve sanat festivallerinden Coachella ile Stagecoach geçtiğimiz yılın ardından bu yıl da Covid-19 nedeniyle iptal edildi. Kararı, Kaliforniya'nın Riverside Belediyesi sağlık yetkilileri verdi. 

Coachella Vadisi Müzik ve Sanat festivali ve country müziğindeki muadili Stagecoach Country Müzik festivali, geçtiğimiz yıl önce Nisan 2020 için planlandı ancak sonra Ekim 2020'ye ertelendi. Ardından müzik endüstrisinin salgına karşı önlemleri sürerken, festivalin Nisan 2021'de düzenlenmesi planlanmıştı. 

Etkinlik organizatörü Goldenvoice geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada, Coachella ve Stagecoach'un olmadığı bir yılı idrak etmek bizim için zor ancak 2021'de geri dönmeyi planlıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Yetkililer tarafından yapılan duyuruda her iki etkinliğin de Covid-19'un yeniden tırmanmasına dair endişelere dayanarak iptal edildiği aktarıldı. Riverside Belediye Halk Sağlığı Müfettişi Cameron Kaiser, "Etkinliklerin yeniden yapılabileceği zamanı dört gözle bekliyoruz" dedi.

Yorumlar (0)