Jessica Parker Sex and the City’den detayları paylaştı

DÜNYA 13.02.2021, 10:24
Jessica Parker Sex and the City’den detayları paylaştı

New York’ta sanal bir buluşmaya katılan Sarah Jessica Parker, Alina Cho ile sohbetinde Sex and the City serisi hakkında ilk detayları paylaştı. Yeni seri fikrinin karantina sürecinde doğdunu belirten oyuncu başlarda bir podcast serisi olarak planlanan serinin, daha sonra And Just Like That başlığı ile yeni bir dizi formatına dönüştüğünü söyledi.

Elle'nin haberine göre; aşılama sürecini göz önünde bulundurarak ilkbahar aylarında prodüksiyona başlamak istediklerini söyleyen Parker, "Peki neden şimdi yapmaya karar verdiniz?” sorusuna şöyle cevap verdi: “Bu çok komik çünkü planlarımızda hiç yoktu. Şovun yapımcısı Michael Patrick King ile konuşmamıştık. Tüm olaylar karantinanın ilk dönemlerinde oldu. Sanırım Nisan veya Mayıs aylarıydı. Bir podcast yayının dinliyordum ve ve Michael Patrick ve ben şovu yapma ve prodüksiyon deneyimimiz hakkında hiç konuşmamıştık, bununla ilgili çok özel bir hikaye olduğunu, bu da ayrıntıların bir lütfu ve ne gerektiğine dair küçük detaylar olduğunu anladım. Biliyorsunuz, sevdiğim ve hayran olduğum bir seri yapmak ve sokaklarda olmak gibi… Ve onu aradım, çünkü bir şov hakkında podcast dinliyordum ve dedim ki, "Michael biliyor musun, bunun hakkında hiç konuşmadık ve bu bizim hikayemiz”

Parker, “Sonra belki bir podcast yapabiliriz diye konuştuk ve bu konuşmalarımız esnasında, ‘Neden podcast yapıyoruz? Belki de yeni bir bölüm mü yapmalıyız? İsmi Sex and the City olmadan, farklı bir başlıkta, yeni bir bölüm gibi’ diye düşündük" dedi.

Serinin tam olarak detaylarına inmese de genel anlamda seyirciyi nelerin beklediğini anlatan Parker, “Bu kadınların nerede olduklarını ve şimdi hayatlarının nasıl olduğunu görmek çok heyecanlı olacak. Miranda ve Charlotte’un artık genç çocukları var, Carrie tüm bu zamanda neler yaptı, bu sosyal medya ve dijital dünyaya bir dalış mıydı, şimdiki kariyerleri ne durumda, dünyanın gündemindeki konular ile hayatları nasıl ilerliyor. Ve bu aynı zamanda şehrimizin yeniden açılmasını beklerken New York’un yeniden doğumu gibi. Bu kadınların yeniden ortaya çıkmalarını görmek gerçekten çok ilginç olacak” dedi.

Yorumlar (0)