The Sopranos ekibi yeniden bir araya geliyor

DÜNYA 17.12.2020, 10:20 17.12.2020, 15:37
The Sopranos ekibi yeniden bir araya geliyor

The Sopranos’un (1999-2007) yaratıcı ve oyuncu kadrosu, 11 Eylül’ün ardından aktif ve emekli FDNY itfaiyecilerini ve ailelerini destekleme amacıyla kurulmuş ‘Friends of Firefighters’ adlı kuruluş için bir çevrim içi bağış etkinliği düzenleyecek.

İki saatlik etkinlik için bir araya gelecek ekipte dizinin yaratıcısı David Chase’e yönetmen Tim Van Patten, yapımcı Terence Winter ve Steve Buscemi, Lorraine Bracco, Edie Falco, Michael Imperioli, Robert Iler, Drea de Matteo, Vincent Pastore, Steve Schirripa, Jamie-Lynn Sigler, Steven Van Zandt gibi oyuncular eşlik edecek. Gerçekleştirilecek sohbetin ardından Winter ve Chase tarafından bağış etkinliği için kaleme alınmış bir skeç de seslendirilecek.

Altyazı'nın Indiewire'dan aktardığına göre, dizide ana karakter Tony Soprano’nun kuzeni Tony Blundetto’yu canlandıran Steve Buscemi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada dünya olarak içinden geçtiğimiz sürecin ilk müdahale ekipleri için daha da zor olduğunu belirtirken, farkındalık ve fon sağlama amacıyla eski ekibiyle bir araya gelmekten çok mutlu olduğunu da dile getirdi. 

The Sopranos ekibi geçtiğimiz yıl dizinin 20. yıldönümü için bir panelde toplanmış ve dizi evreninde geçecek film projesi ‘The Many Saints of Newark’ı konuşmuştu. Alan Taylor’ın yönetmen koltuğuna oturduğu ve Tony Soprano’ya dizide efsane karakteri canlandıran James Gandolfini’nin oğlu Michael Gandolfini’nin hayat verdiği ‘The Many Saints of Newark’, 12 Mart 2021’de HBO Max’te gösterime girecek.

Yorumlar (0)