Nippon TV ve Sera Film yeni bir iş ortaklığına girdi

GÜNDEM 05.04.2022, 14:59
Nippon TV ve Sera Film yeni bir iş ortaklığına girdi

Japonya'nın önde gelen çok platformlu eğlence şirketi Nippon TV ve Türkiye'nin en eski bağımsız yapım ve dağıtım şirketlerinden biri olan Sera Film, bugün iki şirketin yepyeni bir uluslararası platform oluşturmak için yeni bir iş ortaklığına girdiğini duyurdu. küresel sömürü için yazılmamış format. Ortaklık, Türk hikaye anlatıcılığının Japon eğlence ve çılgın oyun şovlarının yaratıcılığıyla işbirliğini formüle edecek.

Geliştirilmekte olan ilk proje, aile izleyicilerini hedefleyen eğlenceli ve iç ısıtan bir stüdyo oyun şovu formatıdır ve şu anda Türkiye'de bir pilot bölümün yapımı planlanmaktadır.

Nippon TV Uluslararası İş Geliştirme Satış ve Lisanslama, Sayako Aoki şöyle diyor: “Nippon TV, bir süredir Türk şirketleriyle büyük ortaklıklar yürütüyor ve senaryo tarafına daha fazla odaklanıyor ve güçlü, duygusal hikaye anlatımındaki yeteneklerine her zaman hayran kaldı. ," yorumunu yaptı Aoki. “Daha önce formatımız Dragons' Den'in Türkçe versiyonunu çok güzel bir şekilde yapmış olan Sera Film ile yapılan işbirliğinin senaryosuz format işine neler getirebileceğini keşfetmekten heyecan duyuyoruz. Yaratıcı tartışmalara şimdiden başladık ve yeni formata dahil etmekten heyecan duyduğumuz birçok yeni bakış açısının, fikrin ve hikayenin aktif alışverişine tanık olduk.”

Sera Film Genel Müdürü İdil Belli, “Nippon TV gibi formatlarını sevdiğimiz ve geçmişte prodüksiyon yapma fırsatı bulduğumuz bir şirketle ortak geliştirme ilişkisine girmekten gurur ve heyecan duyuyoruz” dedi. “Sera Film olarak daha önce birçok yerel ortak geliştirme projesinde yer aldık. Şimdi, yeni projelere farklı kültürel boyutlar ve bakış açıları kazandıracak köklü bir çok uluslu firma ile birlikte geliştirme fırsatı bizi çok heyecanlandırıyor. Bu ortaklığın önemli bir sinerji ve başarılı sonuçlar yaratacağından eminiz.”

Yorumlar (0)