Time dergisi eğlence dünyasının bir numarasını seçti

GÜNDEM 12.12.2020, 11:26 12.12.2020, 13:46
Time dergisi eğlence dünyasının bir numarasını seçti

Time dergisi perşembe günü K-Pop grubu BTS’i 2020’nin eğlence dünyasında yılın en büyük ismi seçtiğini açıkladı. Time haberi duyururken BTS’e dair, "Dünyanın en büyük grubu oldular" ifadelerini kullandı.

Dergi ayrıca şu ifadeleri ekledi: Albümler yayımlarken, her türlü rekoru kırarken ve 2020’de canlı yayınlarda yer alırken BTS pop yıldızlığının zirvesine yükseldi. Ve bunu aksiliklerle tanımlanan, dünyanın durakladığı ve herkesin bağlantılarını sürdürmek için mücadele ettiği bir yılda yaptılar. Diğer ünlüler de bu zorluklardan yararlanmaya çalıştı, çoğu başarısız oldu.

Grubun üyeleri Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V ve Jungkook böylesi bir takdir görmekten gurur duyduklarını açıkladılar.  Grubun aldığı unvana dair konuşan Suga, "Tüm bu hayal dahi edilemeyecek şeylerin gerçekleşmesi nedeniyle hâlâ şaşırdığım anlar oluyor. Fakat arada kendime soruyorum, ‘Biz yapmazsak bunu kim yapacak?’" dedi. 

Dynamite ve Fire gibi popüler şarkılar yayımlamasının yanı sıra BTS, bu yıl Siyahilerin Hayatı Önemlidir (Black Lives Matter) hareketine verdiği destekle de dikkat çekmişti. Grup ırkçılık karşıtı harekete 1 milyon dolar (yaklaşık 8 milyon TL) bağışta bulunmuş ve hayranlarını da bu yönde teşvik etmişti.

Yorumlar (0)