212 Photography Istanbul'un tarihi belli oldu

KÜLTÜR SANAT 17.03.2021, 11:10
212 Photography Istanbul'un tarihi belli oldu

Türkiye’nin önde gelen uluslararası fotoğraf etkinliği 212 Photography Istanbul, bu yıl 1 - 11 Ekim tarihleri arasında şehrin farklı noktalarında ziyaretçileri ağırlayacak. Bu yıl dördüncüsü gerçekleşecek etkinlik Anadolu ve Avrupa yakasında yer alan pek çok farklı mekanda 10 gün boyunca gezilebilecek. 

Fotoğraf sanatını odağına alan 212 Photography Istanbul, Türkiye ve yurt dışından öne çıkan sanatçıların yer aldığı sergilerin yanı sıra, uluslararası fotoğraf yarışması, film gösterimleri, performanslar, atölyeler ve söyleşiler dahil olmak üzere bir araya getirdiği etkinlik programıyla takipçilerine disiplinlerarası bir kültür platformu sunuyor.

212 Photography Istanbul kapsamında, geleceğin fotoğraf sanatçılarını keşfetmek ve onlara seslerini duyurmaları için alan açmak amacıyla düzenlenen Uluslararası 212 Fotoğraf Yarışması’nın dördüncüsü için başvurular Nisan ayında kabul edilmeye başlanacak. Festival ve yarışma ile ilgili duyurulara buradan ulaşılabilir.

212 Photography Istanbul’un, 1 - 11 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek program detayları önümüzdeki günlerde duyurulacak.

Yorumlar (0)