Ankara’da festival heyecanı 3 Eylül’de başlıyor!

KÜLTÜR SANAT 31.08.2020, 11:28
Ankara’da festival heyecanı 3 Eylül’de başlıyor!

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle ve Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı tarafından düzenlenen 31. Ankara Uluslararası Film Festivali, 3-11 Eylül 2020 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleşecek.

13 ülke ve 59 yönetmenden toplamda 56 filmin gösterileceği festivalin gösterimleri Kızılay Büyülü Fener Sineması’nda yapılacak. 3 Eylül’de CER Modern’de düzenlenecek Açılış Töreni'nde Şerif Sezer, Tamer Levent ve Başka Sinema’ya Onur Ödülleri verilirken, aynı gece Ulusal Uzun Proje Geliştirme Desteği Yarışması’nın kazananı da belli olacak. 

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle ve Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı tarafından düzenlenen 31. Ankara Uluslararası Film Festivali, 3-11 Eylül 2020 tarihleri arasında Kızılay Büyülü Fener Sineması’nda sinemaseverlerle buluşuyor.

13 ülke ve 59 yönetmenden toplamda 56 filmin gösterileceği festival, pandemi koşullarına özel önlemlerin alınacağı salonlarda ve izleyicilerin kendilerini güvende hissedecekleri koşullar gözetilerek gerçekleşecek.

Yorumlar (0)