Anna Laudel yeni sanat sezonunu açıyor

KÜLTÜR SANAT 11.09.2020, 10:02
Anna Laudel yeni sanat sezonunu açıyor

Anna Laudel, yeni sezonu Berlinli sanatçı Anke Eilergerhard’ın “Resilience” isimli kişisel sergisiyle 24 Eylül’de açıyor. Kendine has bir teknikle ürettiği, sadece görme değil aynı zamanda dokunma, tat ve koku alma duyularımızı harekete geçiren özgün heykellerinin yer aldığı “Resilience” sergisinde sanatçının “pigmented polyorganosiloxan” isimli özel bir silikon malzeme ve porselen kullanarak ürettiği hipnotize edici heykel serisi yer alıyor.  

Sanatçının ilk defa Türkiye’de sergileyeceği yeni ve son dönem üretimlerinin yer aldığı, heykel, duvar rölyefi ve serigrafi dahil olmak üzere farklı türlerde 30’un üzerinde eser 27 Aralık 2020 tarihine kadar Anna Laudel’de ziyaret edilebilecek.

Anke Eilergerhard 17-25 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da olacak, sergiyi sanatçıyla birlikte gezmek veya yüz yüze röportaj gerçekleştirmek isterseniz bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde yardımcı oluruz.  Sergi detaylarını içeren bülteni ekte bulabilirsiniz. Yayınınızda ve/veya sosyal medya kanallarınızda yer verebilirseniz seviniriz. Sanatçı ile röportaj talebiniz ya da sorularınız olursa yardımcı olmaktan memnun olurum. 

Anke Eilergerhard’ın “Resilience” isimli kişisel sergisine ait görselleri buradan bulabilirsiniz. COVID-19 salgını nedeniyle uygulanan sağlık önlemleri kapsamında güvenli bir sergi deneyimi sunmak için, Anna Laudel ziyaretçilerini randevu ile kabul edecektir. Sergiyi gezmek için randevu almak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Yorumlar (0)