Antep Kısa Film Festivali 3. kez gerçekleşecek

KÜLTÜR SANAT 16.08.2022, 14:24
Antep Kısa Film Festivali 3. kez gerçekleşecek

‘Gel ses ver!’ diyerek başladığımız serüvenimiz, kısa film ilgilileri ve heveslilerini Antep Kısa Film Festivali’nde üçüncü kez buluşturacak.

big bang ve berisi olarak Gaziantep'te kısa film üretimini arttırmak, kısa film ilgililerini bir araya getirerek yeni üretimlere vesile olmak arzusuyla 2016 yılında çıktığımız yolculuğumuzda düzenlediğimiz iki kısa film festivalinin yanı sıra kısa film yapımı eğitimi, çekimleri ve gösterimleri yapıyoruz.

Bu yıl kısa film üretimine doğrudan katkı sağlamak için 3.Antep Kısa Film Festivali kapsamında kısa film yapım eğitimi FilmAda Prodüksiyon ortaklığında gerçekleşiyor.

Bu programda, sinema profesyonellerinden Armağan Lale’nin yapımcılık, Ceylan Özgün Özçelik’in yönetmenlik, Selda Taşkın’ın kurgu ve Tunç Şahin’in senaryo üzerine deneyimlerini aktarıyor. 3.Antep Kısa Film Festivali 11-13 Kasım 2022 tarihlerinde Kültür için Alan desteğiyle Gaziantep’te sinema salonlarında gerçekleşecek.

Festivalde En İyi Kısa Kurmaca Film ve En İyi Kısa Belgesel Film ödülleri, sinema ilgilileri ve profesyonellerinden oluşan bir jüri tarafından verilecek. Yarışma bölümüne seçilmiş her filme 400 TL gösterim ücreti; buna ek olarak, En İyi Kısa Kurmaca Film ve En İyi Kısa Belgesel Film ödüllerini kazanan filmlere de 6.000 TL değerinde para ödülü takdim edilecek.

Antep Kısa Film Festivali’ne başvurmak için son tarih 14 Ekim 2022.

Yorumlar (0)