“Aşk Geçmişim” yeniden izleyiciyle buluşacak

KÜLTÜR SANAT 24.11.2021, 17:13 24.11.2021, 17:28
“Aşk Geçmişim” yeniden izleyiciyle buluşacak

Tatlı Ekşi Tiyatro’nun ilk yapımı olan, yönetmen koltuğunda Tuğrul Tülek oturduğu ve Şebnem Bozoklu, Rıza Kocaoğlu ve Melisa Doğu’nun başrolleri paylaştığı 2019-2020 sezonunun en ilgi gören oyunlarından biri olan “Aşk Geçmişim” 08/18 Aralık'ta, Zorlu PSM’de yeniden izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Kurumsal bir şirkette yeni işe giren Tom’un aşk hayatı tam bir fiyaskodur. Aynı şirkette çalışan Amy’nin de ondan kalır yanı yoktur. İş çıkışı bir şeyler içmeye çıkarlar ve o gece yaşadıkları tek gecelik ilişki sonucunda kendilerini istemedikleri fırtınalı bir ilişkinin içinde bulurlar.

Eski ilişkilerinin hayaletlerinden kurtulmak, kendi yaralarını sarıp gerçek aşka ulaşmak onlar için hiç kolay olmasa da bu iki yalnız kalp sonunda birbirleri için çarptığını fark edebilecek mi?

Tatlı Ekşi Tiyatro’nun ilk yapımı olan, yönetmen koltuğunda Tuğrul Tülek oturduğu ve Şebnem Bozoklu, Rıza Kocaoğlu ve Melisa Doğu’nun başrolleri paylaştığı 2019-2020 sezonunun en ilgi gören oyunlarından biri olan “Aşk Geçmişim” Zorlu PSM’de yeniden izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Yorumlar (0)