Burcu Güven'den zamanı reddeden şarkı

KÜLTÜR SANAT 30.11.2020, 09:45
Burcu Güven'den zamanı reddeden şarkı

Çocuklar Duymasın, Seksenler gibi birçok dizi ve filmlerin şarkılarını seslendiren ve müziklerine imza atan Burcu Güven; sözü ve müziği kendisine ait olan, düzenlemesini ise Aydın Sarman’ın yaptığı ‘Sensizliğin Zamanı Yok’ adlı yeni şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu.

Yıllardır fenomen olan birçok dizi ve filmin müziğine imza atan, buğulu sesiyle hafızalara kazınan Burcu Güven, yeni şarkısıyla da müzikseverlerden tam not aldı.

Sözü ve müziği kendisine ait olan ‘Sensizliğin Zamanı Yok’ şarkısıyla ayrılığın aşka eş değer gücünü ve mutluluğunu anlattığını belirten Burcu Güven ‘Bu şarkı, aşk ve sevginin bilinen zaman kavramları içine sığmayacak kadar boyutsuz olduğunu; bu özel duyguların sevgilinin yokluğunda bile büyüdüğünü ve değerini koruduğunu Sufi bir felsefe ile anlatıyor’ dedi.

Düzenlemesi Aydın Sarman’a ait olan DoreMint Müzik imzalı şarkının klibi, karantina günlerinde İstanbul’un boş sokakları ve tarihi yerlerinde çekildi. Tablo gibi görüntülere imza atılan klipte Güven’e, İstanbul’un eşsiz manzarası ve güzellikleri eşlik etti.

Yorumlar (0)